Orange lanseaza oferta dedicata companiilor mici si mijlocii din Timisoara, Cluj si Iasi

0

Orange lanseaza oferta dedicata companiilor mici

Operatorul telecom Orange Romania a anuntat astazi lansarea pe piata a unei oferte convergente dedicata start-up-urilor romanesti (micilor companii) din orasele Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, interesate de acces la internet prin fibra optica cu router Wi-Fi inclus, dar si alte servicii precum cel de voce la punct fix si televiziune prin cablu. Oferta este lansata in urma parteneriatului incheiat de catre Orange cu Telekom Romania, spre finalul anului trecut.

Noutatile aduse de aceasta oferta Orange pentru start-up-uri consta in faptul ca ofera o reducere de pana la 20% pentru serviciile de voce si date fixe, un bonus de 5 euro pentru fiecare an petrecut in reteaua Orange, totul pe o singura factura.

Orange isi extinde astfel portofoliul de servicii si le ofera clientilor solutii complete prin cele mai noi tehnologii atat pentru mobil, cat si pentru birou. Cu Orange Business Group si Orange Business Net clientii au la dispozitie servicii de voce si internet prin cea mai extinsa retea 4G. Noua gama de servicii Office le aduce clientilor internet prin fibra optica cu viteze de pana la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixa, precum si solutii de monitorizare si control al sediului de la distanta.

„Avantajul major pe care operatorii economici îl au în momentul în care aleg să integreze toate serviciile de telecomunicații este acela de eficientizare a costurilor. Acesta este un argument major pentru star-up-uri și pentru companiile mici și mijlocii. Scalabilitatea soluțiilor convergente și flexibilitatea de a personaliza pachetele cu servicii care să răspundă specificului fiecărei afaceri, indiferent de dimensiunea ei sunt extrem de importante pentru companii. În plus, calitatea serviciilor Orange este o garanție pentru pachetele convergente care se remarcă prin simplitate în utilizare precum și prin oferte avantajoase.” a declarat Bianca Bardaș, Business Division Manager Orange România.

Beneficii suplimentare pentru servicii fix-mobil si recunoasterea loialitatii pentru firmele care aleg solutiile convergente de la Orange.

Companiile mici si mijlocii care aleg serviciile fixe si mobile de la Orange primesc beneficii multiple si sunt rasplatite cu pana la 20% reducere pentru abonamentele de internet fix si voce fixa si trafic dublu de internet pentru mobil in pachetelele Business Net. Suplimentar, primesc bonus 5 euro pentru fiecare an in retea, pentru achizitia de tablete, smartphone-uri sau accesorii. In plus, pentru o utilizare usoara, clientii au la dispozitie un singur numar de contact pentru Serviciul Clienți, 456 si suport proactiv pentru pachetele convergente din partea unei echipe dedicate.

Internet fix si solutii de productivitate dedicate companiilor, indiferent de dimensiunea afacerii.

Cu Office Net, micii intreprinzatori aflati in aria de acoperire a celor trei orase au la dispozitie o solutie profesionala de acces la internet prin fibra optica, cu viteze ce ating 1Gbps, impreuna cu solutii de productivitate Microsoft-Office 365 si, in premiera pe piata de telecom, licenta de Windows 10 Pro Business. Astfel, pachetul Office Net 1000 include reducere de 100% pentru o licenta Kaspersky Internet Security, reducere 100% pentru o licenta Office 365 Essentials, precum si reducere de 50% pentru o licenta Windows 10 for Business. Solutiile de productivitate (Office 365 Essentials si Windows 10 Pro Business), precum si cele de securitate, furnizate in parteneriat cu Kaspersky pot fi achizitionate si separat prin activarea unei optiuni lunare. Pe langa traficul de date nelimitat la viteze de top, angajatii beneficiaza si de spatiu comun de stocare in Orange Cloud, precum si de 1TB spatiu de stocare online prin One Drive. Clientii care aleg pachetele Office Net primesc router Wi-Fi gratuit, iar pentru eficienta sporita, pot solicita IP fix gratuit pentru gestionarea serverului de fisiere si a aplicatiilor chiar si din afara biroului.

Orange a fost desemnata „Partenerul Anului 2016 Microsoft” in Romania pentru serviciile ICT de la Microsoft oferite clientilor business. Parteneriatul pentru solutiile cloud dintre Orange Romania si Microsoft este primul de acest tip din Grupul Orange.

Servicii de voce fixă și integrare cu serviciile mobile pentru mai multă mobilitate

Oferta convergentă pentru companii include și soluțiile de telefonie fixă, Office Fix. Clienții primesc apeluri nelimitate către Orange fix și mobil precum și minute incluse care se utilizează la comun cu cele din abonamentele de mobil Business Group, telefon fix gratuit și o singură factură pentru fix și mobil. Mai mult, pentru a putea fi mereu conectați, apelurile de pe fix pot fi redirecționate gratuit către mobil. În plus, se poate conecta un fax și se pot încasa plăți cu cardul de la clienți prin instalarea unui POS.

Pentru companiile care își doresc servicii personalizate de voce fixă, Business One Voice este soluția adaptată acestora și se oferă gratuit pentru clienții care utilizează toate serviciile de la Orange. Virtualizarea centralei telefonice, funcționalitățile de voce, disponibile până acum doar prin instalarea unui echipament în fiecare punct de lucru, sunt activate și găzduite într-un mediu virtual, scalabil și securizat, în platforma Orange. Astfel, orice companie își poate configura un asistent virtual care prezintă oferta, programul firmei și poate transfera apelurile către angajați pe fix sau pe mobil. Este o soluție care se adaptează nevoilor de comunicare ale companiei, fără investiții suplimentare pentru instalare, mentenanță sau service.

Soluții de monitorizare și control al sediului de la distanță

Orange Smart Home este un serviciu inovator lansat la începutul anului care permite clienților să monitorizeze biroul de la distanță. Prin intermediul senzorilor, clienții pot monitoriza și controla sediul, având opțiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de mișcare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar și să se declanșeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificările pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tabletă sau calculator în caz de efracție, incendiu, inundație și altele.

Divertisment pentru clienții companiilor din segmentul HoReCa

Orange Business TV oferă utilizatorilor abonamente de televiziune prin satelit, speciale pentru companiile mici și mijlocii. Astfel, clienții din segmentul HoReCa vor avea acces la posturi TV românești și internaționale, direct pe televizor, telefon, tabletă sau calculator.

Articolul precedentHP DeskJet 3720, cea mai mica imprimanta AIO din lume
Articolul următorNoua gama de electrocasnice Electrolux a fost in centrul atentiei la Bucharest Gourmet Festival

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.