SmartphonesStiri

HTC Exodus 1, primeste actualizare care extinde confidentialitatea si securitatea sa

htc exodus1 opera
HTC incheie un parteneriat cu Opera pentru telefonul blockchain Exodus 1

HTC a inceput sa distribuie o actualizare de firmware posesorilor de HTC Exodus 1 menita sa creasca atat confidentialitatea, cat si securitatea datelor stocate pe telefon,dar si pentru un acces, o experienta mai buna in noul web descentralizat.

HTC Exodus 1 este primul smartphone creat pentru acest nou internet. ExistA o tendinta crescanda catre protejarea confidențialitatii si securitatii datelor noastre, determinata de scepticismul modului in care companiile mari de tehnologie folosesc datele si de incertitudinea cu privire la gradul real de securitate.

„Exodus este despre viitorul datelor și obținerea unei arhitecturi corecte pentru Internet, care să includă securitatea, confidențialitatea și transferul proprietății asupra datelor înapoi la persoana care le generează,” a afirmat Phil Chen, Decentralized Chief Officer al HTC.

Web-ul descentralizat le va permite utilizatorilor sa-si protejeze si sa-si securizeze datele prin furnizarea de servicii peer-to-peer mai transparente, eliminand intermediarii care obisnuiau sa profite de informatiile acestora. Acum suntem capabili sa detinem propriul nostru profil si bunurile digitale asociate intre platforme si suntem chiar stimulati sa impartasim informatii selectate. Aceasta miscare descentralizata va revolutiona modul in care gestionam datele oamenilor si va permite crearea de noi modele de afaceri care nu se bazeaza pe stocarea si exploatarea informatiilor utilizatorilor.

In acest sens, HTC a incheiat recent un parteneriat cu Opera, care va aduce experienta Web 3.0 pe acest model de smartphone blockchain prin intermediul browserului sau.

Prin intermediul browserului crypto Opera utilizatorii vor putea realiza micro tranzactii direct din browser (wallet/portofel integrat direct in browser) fara a mai fi necesare alte servicii de plati externe. Un alt  motiv e acela de a sprijini miscarea Web 3.0, echipa Exodus lanseaza API-ul de Management Zion Key pentru partenerii selectati, cu accent pe protectia datelor utilizatorului.

Acest lucru inseamna ca utilizatorii de Opera se pot bucura de mai multa securitate a bunurilor criptate de pe EXODUS 1 si pot interactiona, tranzactiona si se pot conecta direct la servicii utilizand cheile private pastrate în siguranta pe dispozitivul lor.

„Suntem în zorii unei noi generații a Web-ului, una în care noile servicii descentralizate vor contesta status quo-ul. HTC și Opera au luat decizia îndrăzneață de a fi primii care au permis această transformare. Suntem foarte mândri să colaborăm cu EXODUS și să definim împreună un nou standard de utilizare și securitate criptografică,” a declarat Charles Hamel, Head of Crypto al Opera Browsers.

De asemenea, incepand cu luna martie 2019, smartphone-ul HTC Exodus 1 va putea fi achizitionat si in moneda Fiat la un pret de 700 dolari in SUA, si in preturi locale la nivel global. Aceasta optiune de achizitie a primului smartphone blockchain se adauga la optiunile de cumparare deja existente: prin crypto moneda BTC, ETH si LTC. In plus, EXODUS 1 poate fi cumparat si utilizand moneda Biance, BNB.

Actualizarea ce se distribuie catre utilizatori incepand de astazi, va aduce suport pentru jetoanele ERC-721 cu Decentraland si Etheremon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!