EvenimenteSmartphonesStiri

HTC lanseaza telefoanele Desire 825, 630 si 530, cu design in stilul graffiti

HTC lanseaza telefoanele Desire 825, 630 si 530
HTC Desire 825

HTC lanseaza telefoanele Desire 825, 630 si 530. Ele au un design fresh, ce ne trimite cu gandul la graffiti-urile urbane.

Producatorul HTC este prezent zilele aceasta la Mobile World Congress in Barcelona, unde a anuntat lansarea unei intregi game de telefoane Desire cu design fresh in stilul graffiti urban. Noile smartphone-uri se adreseaza celor tineri si activi si aduc ca noutate o carcasa cu micro splash, dar si caracteristicii hardware care inspira performanta.

„HTC şi-a construit reputaţia pe îmbinarea dintre design-ul de vârf în industrie și funcţiile inteligente”, a declarat Chialin Chang, Preşedinte Vânzări, HTC. „Deoarece clienţii doresc şi personalizare şi individualitate, pe lângă faptul că îşi folosesc telefoanele drept accesorii de modă, a fost nevoie să creăm ceva diferit. Astfel că astăzi lansăm cele mai remarcabile dispozitive Desire de până acum.”

La realizarea texturii carcasei echipa de design HTC a utilizat o metoda de vopsire care trateaza fiecare telefon ca pe un tablou. Folosind duze tip spray proiectate special si setari diferite de presiune si vascozitate a vopselei, acestia au reusit sa creeze un gadget care nu numai ca arata altfel, dar nu seamana cu nimic altceva de pe piata, anunta producatorul taiwanez.

HTC Desire 630
HTC Desire 630

Aceste telefoane aduc ceva personal fiecarui utilizator si sunt disponibile într-o gamă de culori – Stratus White Remix cu micro splash în 2 culori şi Graphite Gray Remix cu micro splash auriu pentru Desire 630 şi 825, şi Graphite Grey şi Solid Stratus White cu blocuri de culoare pentru Desire 530.

Ţinând cont că utilizatorilor le place să îşi personalizeze stilul şi să fie în ton cu tendinţele modei, experţii noştri în design au creat şi carcase în două culori detaşabile, care se pot desface în mai multe părţi, o curelușă inspirată de curelele de mână ale genţilor, şi peste 25.000 de teme care permit modificarea culorii şi fundalului, în funcţie de fotografiile preferate.

HTC Desire 530
HTC Desire 530

Modelele HTC Desire 825 si Desire 630 vin cu difuzoare Boomsound frontale stereo (pe 24-bit) bazate pe tehnologia Dolby Sound, cu camere foto de 5 si 13MP si ruleaza Android 6.0 cu HTC Sense peste. Modelul HTC Desire 530 fiind mai accesibil ca pret vine cu o camera frontala pentru selfies tot de 5MP, insa, camera de pe spate este de 8MP.

Toate cele trei telefoane din gama Desire vor fi disponbile in Europa incepand cu al doilea trimestru pe anul in curs. Ele vor fi disponibile prin retail, la operatorii telecom sau online pe site-ul producatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!