HTC Vive, sistemul de realitate virtuala, disponbil prin precomanda din 29 februarie

0

HTC Vive

Anul acesta, Mobile World Congress sta sub semnul realitatii virtuale. Asta, deoarece, majoritatea producatorilor sau prezentat la marele targ anual international din Barcelona, cu cel putin un gadget care sa aibe legatura cu aceasta nisa.

HTC nu lipseste de la aceasta expozitie, si a venit cu varianta finala a sistemului de realitate virtuala denumit HTC Vive, sistem dezvoltat in parteneriat cu vALVE.  HTC Vive este prima solutie VR completa, ce include controllere VR wireless, miscare la dimensiunile reale ale camerei si casca cu camera încorporata, precum si cele 2 titluri VR, iar integrarea Steam VR in acest pachet asigura actualizarea tuturor echipamentelor Vive cu cele mai noi functii.

„Încă de la început, Vive a fost în prim-planul realităţii virtuale, HTC fiind deschizător de drumuri pentru mai multe tehnologii inovatoare”, declară Cher Wang, preşedinte şi director executiv HTC. „De când am anunţat Vive anul trecut pe vremea aceasta, am lucrat permanent cu Valve pentru a oferi cea mai bună experienţă VR de pe piaţă, ce a câştigat numeroase premii şi a fost foarte apreciată de mass-media, consumatori şi industrie. Cu ediţia Vive pentru consumatori putem acum să ne îndeplinim cea mai cuprinzătoare viziune, aceea de a aduce Vive în casele utilizatorilor din întreaga lume, pentru ca aceştia să poată experimenta realitatea virtuală captivantă, într-un mod care aprinde imaginaţia şi schimbă cu adevărat lumea.”

Varianta Vive pentru constumatori îmbunătăţește funcţiile introduse prin Vive Pre, cum ar fi actualizarea controllerelor wireless şi o cameră video frontală, dezvoltarea unei curele pentru cap îmbunătăţite, ce oferă o mai mare stabilitate, şi un mai bun echilibru datorită design-ului optimizat al cadrului. În plus, casca are un sistem vizual îmbunătăţit, cu un display mai clar, pentru o senzaţie mai captivantă.

Cu peste 40 de experienţe disponibile la lansare, ediţia pentru consumatori va veni şi cu două experienţe VR complet dezvoltate, pentru a te introduce în lumea VR:

  • Job Simulator: The 2050 Archives, realizat de Owlchemy Labs: Într-o lume jucăușă, în care roboţii au înlocuit toate locurile de muncă ale oamenilor, poți intra în ‘Job Simulator’ să înveți ce însemna să ai un loc de muncă.
  • Fantastic Contraption, realizat de Northway Games: Imaginează-ți că mergi pe o insulă înverzită care pluteşte în aer, construiești manual o maşinărie de mărimea unui cal şi apoi o lansezi.

Sistemul Vive va putea fi precomandat incepand cu data de 29 februarie 2016, la un pret de 800 de dolari, insa comercial va fi disponibil abia din luna aprilie a acestui an.

Specificatii HTC Vive:

  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290 equivalent or better
  • CPU: Intel i5-4590 / AMD FX 8350 equivalent or better
  • RAM: 4 GB or more
  • Video Output: HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 or newer
  • USB Port: 1x USB 2.0 or better port
  • Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8.1 or later, Windows 10
Articolul precedentHTC lanseaza telefoanele Desire 825, 630 si 530, cu design in stilul graffiti
Articolul următorSony anunta seria de telefoane Xperia X, cu focus principal pe camera foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.