StiriTablete

HTC Nexus 9 confirmata de actele Nvidia din procesul intentat celor de la Samsung si Qualcomm

htc nexus 9 confirmata

Inca de la inceputul acestui an, am auzit zvonuri care sugerau, ca anul acesta HTC va fi urmatorul producator ce va produce tableta Nexus, taiwanezii luandu-le locul celor de la Asus, se pare.

Daca in prima jumatate a anului se vorbea de Nexus 8 ca va fi produsa de HTC, iata ca in a doua parte a lui 2014, am auzit tot mai des de tableta Nexus 9, care saptamana aceasta este confirmata, ironic sau nu, chiar de NVIDIA (producatorul chipsetului Tegra K1, cu care tableta va fi echipata).

O serie de documente inainte recent de NVIDIA catre tribunal, prin care cheama in instanta companiile Samsung Electronics si Qualcomm, releva faptul ca tableta HTC Nexus 9 exista. Mai mult, aceste document indica si perioada in care tableta ar trebui sa apara pe piata. Conform actelor legale, HTC si Google ar putea lansa HTC Nexus 9 pana la finele lunii octombrie, si odata cu ea si noua versiune de Android 5.0 LMP (Lemon Meringue Pie – denumire de desert).

Aceasta este una din primele dovezi care atesta existenta tabletei Nexus produsa anul acesta de HTC.

Tot luna viitoare, Google ar putea lansa si Nexus X, Nexus 6 sau Nexus 5 2014 (inca nu stim cu siguranta care va fi denumirea finala), telefon produs, se pare, de Motorola. Se zvoneste, ca noul telefon Nexus ar avea la baza noul Moto X lansat de curand in Chicago.

sursa | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!