BreakingSmartphonesStiri

HTC One 2 fotografiat din nou, vedem partea frontala?

hTC One 2

Chiar daca nu am pus ghilimelele de riguare in titlul acestui articol, va rog sa le adaugati, deoarece stirea e doar un zvon neconfirmat. Ieri am avut parte de „prima fotografie” in care am zarit spatele viitorului telefon flagship pe 2014 al producatorului taiwaneze, HTC One 2, iar astazi, avem parte de doua fotografii noi noute, care presupun ca arata fata acestui model, precum si noua interfata grafica HTC Sense 6.0 UI.

Cu toate ca avem parte de atat de multe informatii despre noul model, inclusiv denumirea sa – HTC One 2, toate raman la nivel de zvon, deoarece nici una dintre aceste informatii sau fotografii nu pot fi verificate in vreun fel in acest moment.

Conform zvonurilor telefonul HTC One 2 ar trebui sa beneficieze de un ecran cu diagoanal de cel putin 5 inch, rezolutie Full HD (poate 2K), un chipset Snapdragon 805 cu un procesor quad-core de 2.5GHz de la Qualcomm, probabil 3GB de RAM, doua camere pe spate (un combo Ultrapixel) si o camera frontala de 5MP (o noutate pentru HTC).

htc_one_2_fata_2

In plus, telefonul va beneficia de cea mai noua versiune de Android 4.4.2 KitKat.

Lansarea acestui model ar putea avea loc luna viitoare, dupa incheierea Mobile World Congress 2014 de la Barcelona.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!