HTC One M8 primeste actualizare Android 6.0 in Europa pana la finele anului

0

HTC One M8 primeste actualizare Android 6.0

HTC este unul din producatorii care au inceput sa inteleaga cu adevarat necesitatea de a distribui actualizari de software catre clientii sai, iar cel mai bun exemplu este dat prin lansarea modelului One A9, smartphone caruia HTC ii promite actualizari de software in maxim 15 zile dupa ce primesc upgrade telefoanele Nexus. Ceva ce pana acum parea ireal, in sensul ca actualizarile de software ajung sa intarzie intre 6 si 12 luni, uneori atat de mult, incat producatorul renunta sa mai ofera update-ul. Astfel de intarzieri duc la expunerea posesorilor de smartphone in fata vulnerabilitatilor descoperite in sistemul de operare si la posibilitatea ca informatii cu caracter personal sa ajunga pe mana cui nu trebuie.

Astazi, avem informatii pe surse, cum ca producatorul taiwanez va lansa un software update, probabil pana spre finalul lunii decembrie, soft care va aduce Android 6.0 Marshmallow pe smartphone-urile One M8. Zvonul vine din partea unui insider care a mai oferit informatii corecte in trecut despre gadgeturile HTC.

Conform acestuia o vesiune de firmware build 6.12.401.x va fi distribuita catre posesorii de One M8 in urmatoarele 2 saptamani, firmware ce va oferi Marshmallow si versiunea HTC Sense 7.0 UI, probabil aceeasi combinatie software pe care am intalnito pe A9.

Articolul precedentHuawei Honor 7 Review
Articolul următorHTC One Smartwatch, ar putea fi anuntat in luna februarie 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.