AndroidSOFTWAREStiri

HTC One Mini nu primeste Android 5.0 Lollipop

htc one mini nu primeste android 5.0 lollipop
foto credit: CNET

Nici HTC One Mini nu primeste Android 5.0 Lollipop

Imediat dupa tweet-ul publicat de compania taiwaneza HTC privind faptul ca HTC One Mini 2 nu va primi actualizare Android 5.0 Lollipop, un alt tweet a fost publicat si face referire la faptul ca nici HTC One Mini nu primeste Android 5.0 Lollipop. Motivul? Acelasi ca la terminalul One Mini 2, adica partea hardware nu intruneste conditiile optime pentru a rula noul sistem de operare mobil de la Google.

HTC One Mini este varianta compacta a vechiului flagship HTC One M7 lansat acum 2 ani. Desi Android 5.0 Lollipop este un sistem de operare mult mai bine optimizat decat versiunile precedente, cel mai plauzibil motiv pentru care compania taiwaneza a exclus aceste doua terminale de pe lista dispozitivelor compatibile cu noul OS este interfata grafica HTC Sense UI, interfata care afecteaza resursele hardware de pe terminal.

Evident, aceste doua decizii luate de compania taiwaneza duc la o serie de dezamagiri in randul utilizatorilor care detin aceste doua terminale, deoarece nu vor mai beneficia de suport software de azi inainte.

 

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!