AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

HTC spune ca One Mini 2 nu primeste Android 5.0 din cauza hardware-ului

One Mini 2 nu primeste Android 5.0

One Mini 2 nu primeste Android 5.0, conform producatorului telefonul nu este compatibil cu aceasta versiune.

Intrebati despre actualizarea de software la Android 5.0 (Lollipop) a smartphone-ului One Mini 2 (model lansat in 2014, ce a ajuns si la noi la review), angajatii HTC au raspuns sec pe Twitter, ca telefonul nu va putea fi actualizat la aceasta versiune deoarece hardware-ul gadgetului nu ruleaza aceasta versiune la un nivel optim, pentru a-i oferi posesorului o experienta satisfacatoare, astfel ca telefonul nu primi niciodata aceasta actualizare.

O sa ne intrebati de ce aceasta deciziei, daca alte telefoane mult mai slab echipate din punct de vedere hardware, precum cele din proiectul Google Android One, pot rula Lollipop fara probleme. Ei bine, deoarece HTC incarca telefoanele sale cu interfata grafica HTC Sense, care necesita un plus de resurse hardware, de care One Mini 2 nu dispune, astfel ca au decis sa renunte la a-l mai actualiza la Android 5.0.

Stim cat de frustrant este pentru un client care cheltuie intre 800 si 1200 lei pe un smartphone, care apoi nu mai primesste niciun fel de suport software. Din pacate, aceasta este politica si decizia companiei.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!