BreakingSmartphonesStiri

HTC One Two ar putea fi denumirea urmatorului smartphone de varf al producatorului taiwanez

htc-one-logo

In urma informatiilor ajunse in presa, legate de procesul intentat de Nokia celor de la HTC, ce fac referire la incalcarea unor brevete de inventie de catre seria de telefoane HTC One 2013, au iesit la suprafata si alte detalii importante, cum ar fi faptul ca: HTC nu a reusit sa vanda mai mult de 750.000 de telefoane (toate modelele) in acest an pe piata din Marea Britanie, si un al doilea detaliu sugereaza ca succesorul lui HTC One in 2014, ar putea fi lansat in perioada februarie – martie, sub denumirea HTC One Two, a precizat BBC intr-un articol publicat in aceasta saptamana.

HTC One Two este cunoscut pana in prezent sub numele de cod HTC M8 si a fost deja zarit in cateva scurgeri de informatii online. Conform acestor scurgeri, telefonul ar beneficia de un ecran Full HD cu diagonala de 5-inch, un procesor Snapdragon 800 de 2.3GHz sau noul model Snapdragon 805 de 2.5GHz, anuntat de Qualcomm de curand cu suport pentru tehnologia 4K, o camera foto frontala de 2.1MP si una pe spate UltraPixel de 4MP. HTC One Two sau HTC M8 ar urma sa fie lansat cu versiunea de Android 4.4 KitKat.

Deocamdata acestea sunt toate informatiile pe care le avem despre modelul high-end al celor de la HTC, care va fi lansat in 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!