Huawei anunta evenimentul din Aprilie, la Londra. Debutul lui P9 iminent?

0

Huawei anunta evenimentul din Aprilie la Londra

Asteptat de ceva vreme acest anunt, iata ca, el a venit in cursul acestei saptamani, iar evenimentul propriu-zis va avea loc pe 6 aprilie la Londra. Eveniment cu presa in cadrul caruia ne asteptam ca producatorul chinez sa-si lanseze smartphone-ul varf de gama pe anul in curs.

Invitatia trimisa presei ofera cateva detalii criptice dar usor de interpretat, avand in vedere parteneriatul anuntat recent de Huawei cu brandul Leica si numeroasele zvonuri care vorbesc despre un smartphone cu doua camere foto. Dupa cum se poate observa, pe aceasta invitatie apare hashtag-ul #OO care nu semnifica altceva decat cele doua camere foto despre care se presupune ca vor fi echipate cu lentile si tehnologie Leica. Mai mult, pe aceeasi invitatie sta scris sloganul “Change the way you see the world” (in traducere libera: schimba-ti modul prin care vezi lumea), slogan care, la fel face trimitere la camera foto a telefonului Huawei P9.

huawei-event2016

Pe langa Huawei P9, producatorul este asteptat sa anunte alte 2-3 modele sub aceeasi serie P9 (P9 Lite, P9 Max si P9 Plus), iar acest lucru nu pare a fi departe de adevar dat fiind succesul vanzarilor avute de companie cu modelele din seria P8, cu P8 Lite in mod special in ultimele 6 luni.

Asteptam cu mare interes evenimentul cu presa programat pentru data de 6 aprilie la Londra.

Articolul precedentTelefonul HTC 10 ar putea fi disponibil in 4 culori la lansare. Varianta Gold inclusiv
Articolul următorBrother lanseaza in Romania noua gama de echipamente business ready

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.