SmartphonesStiri

Husele Pixel 3, din material textil, confirma bretonul si marginile late

Husele Pixel 3

Google pare a avea o obsesie pentru materialul textil, obsesie care s-ar putea sa ne fi confirmat saptamana aceasta designul final al telefoanelor Pixel 3 si Pixel 3 XL, modele despre care am aflat deja cam tot ce era de aflat: de la specificatiile tehnice, estetica lor (design) si pana la accesoriile ce vor fi incluse in cutia in care vor fi comercializate.

Si, ca si cand nu era de ajuns ca am avut parte de foarte multe scurgeri de informatii, imagini si chiar si clipuri video in care apar cele doua telefoane Pixel 3, saptamana aceasta avem parte de doua noi imagini cu husele din material textil, dar si cu telefoanele, care practic ne confirma ca Pixel 3 XL va avea intr-adevar notch si ca modelul mai mic nu are breton, insa ambele au margini destul de groase. Totusi, ambele se pare ca vor beneficia de difuzoare stereo.

pixel3 cloth cases

Pixel 3 si Pixel 3 XL vor fi comercializate direct cu cea mai noua versiune de Android, Pie v9.0.

Google a confirmat deja evenimentul de lansare programat pentru data de 9 octombrie, la New York, o locatie noua pentru lansarile companiei, care ne-a obisnuit sa sustina astfel de conferinte cu presa in Mountain View, California.

Se anunta un eveniment foarte interesant in NYC, mai ales ca se zvoneste ca Google va lansa mai multe gadgeturi: un nou Google Home, probabil un Pixel Book, un nou Chromecast, insa nu va lansa un Pixel Watch, desi nu suntem singurii care si-ar fi dorit acest lucru.

credit foto: Nieuwemobiel; via

5 Comments

  1. Telefonare sunt moderne atât ca design dar si ca performanta. Îmi plac husele pentru ca au difuzoare stereo. Întotdeauna este bine ca husele sa fie originale.

  2. Difuzoare stereo un mare avantaj, husele sunt super bune pt ca protejeaza.

  3. Super telefoane super husele, este bine de cumparat huse originale care au alt aspect și da un alt design telefonului

  4. Îmi plac husele și întodeauna am fost de concepție sa cumparam huse și accesorii originale ale modelului de telefon pe care il avem și da cel mai bun atu al acestei huse Pixel 3 mi se pare faptul ca vor avea difuzoare stereo.

  5. Asa cum ati spus si dvs am aflat aproapr toate detaliile despre aceste doua telefoane. Huste sunt ok ca design, ma bucur ca beneficiaza de difuzoare stereo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!