AccesoriiStiri

Impervious, sprayul care iti transforma telefonul intr-unul rezistent la apa

impervious

Impervious, sprayul „minune” care ofera rezistenta la apa unui smartphone

Rezistenta la apa e o caracteristica intalnita pe majoritatea smartphone-urilor din clasa high-end, cu exceptia LG G3 sau iPhone 5 sau 5S. Cu totii stim ca un smartphone fara o astfel de rezistenta, mai ales pe maini neindemanatice poate duce la costuri destul de ridicate pentru reparare sau chiar la achizitia unui smartphone nou.

Tehnologia nu a evoluat doar pe segmentul de smartphone-uri si tablete, ci si pe segmentul de „unelte” pentru smartphone-uri si tablete. Impervious e o „unealta” eficienta si foarte accesibila. Scopul? De a transforma un smartphone intr-unul cu rezistenta la apa si zgarieturi. E un spray ce poate fi utilizat de oricine, iar pretul e destul de accesibil, $29.95 pentru a acoperi un iPhone 5/5S sau un smartphone cu Android, si intre $34.95 si $39.95 pentru iPad-uri sau tablete Android.

„Impervious este un nano spray invizibil cu molecule de 1000 de ori mai mici decat parul uman, cu proprietati super-hidrofobice. Cand este aplicat pe exteriorul dispozitivului, Impervious protejeaza impotriva varsarii de lichide sau zgarieturi pe ecran. Cand este aplicat in exteriorul si in interiorul componentelor dispozitivului, Impervios este clasificat ca IPX7. Momentan oferim kit-uri de rezistenta completa la apa pentru iPhone 5, 5s si 6. Cand este aplicat, dispozitivul poate fi bagat la 1 metru sub apa, timp de 30 de minute”, scrie compania producatoare pe propriul site.

Un astfel de kit e mai mult decat util pentru cei care stiu ca sunt mai neindemanatici de fel, incat sa-si scape smartphone-ul in apa sau sa il zgarie pur si simplu.


sursa

Un comentariu

  1. ma da-l naibii. si cum de mai merge el și sub apa cand are fel de fel de gaurele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!