ImprimanteStiri

Brother lanseaza multifunctionalele InkBenefit Professional (A4 si A3)

InkBenefit Professional

Brother, a anunțat, astăzi, lansarea pe piață a noilor multifuncționale inkjet color A4 și A3 sub gama InkBenefit Professional, imprimante utile businessurilor cu volume de imprimare medii și mari (între 500 și 1500 de pagini lunar), mândrindu-se cu robustețe, capacitate crescută de gestionare a hârtiei, imprimare color de calitate și viteză la nivel profesional.

Noile modele InkBenefit Professional au fost dezvoltate pentru birourile cu volume medii și mari de imprimare, la o calitate excelentă, dar cu costuri scăzute ale consumabilelor. InkBenefit Professional este cea mai robustă gamă inkjet Brother de până acum, un trio de ultimă generație, construit pentru a răspunde nevoilor birourilor mici și grupurilor medii de lucru. InkBenefit Professional este o serie cu echipamente A4 și A3 cu funcționalități practice, cu viteză mare de lucru și durabilă, ce poate fi recomandată ca cea mai bună alegere inkjet în acest moment”, declară Monica Otlăcan, șef al Reprezentanței Brother în România.

Seria InkBenefit Professional include trei echipamente multifuncționale: Brother MFC-J2330DW (model ce imprimă și scanează A4, dar poate imprima și în format A3); Brother MFC-J3530DW și MFC-J3930DW (ambele imprimă și scanează A4 și A3).

MFC J2330DW
Brother MFC-J2330DW

Noile modele InkBenefit Professional funcționează cu jet de cerneală și este prima gamă profesională Brother care utilizează cerneluri pe bază de pigmenți pentru toate cartușele, garantînd astfel culori mai intense și nuanțe de negru mai dens, un text clar și culori vii pentru documente, precum și o uscare rapidă și rezistență la decolorare pentru printuri.

Multifunctionalele InkBenefit Professional au fost create pentru imprimare la costuri scăzute. Cartușele Brother opționale de mare capacitate oferă până la 3000 de pagini alb-negru și 1500 de pagini color, la un cost pe pagină mult mai avantajos. In plus, au o viteză mare de imprimare, de până la 22 de pagini pe minut și timp scăzut de imprimare și copiere a primei pagini, de mai puțin de șase secunde.

Echipate cu un cap de imprimare îmbunătățit, care crește, conform testelor interne, durata de viață a aparatului de la 60,000 la 100,000 de pagini, dar și cu tăvi pentru hârtie mai rezistente, modelele InkBenefit Professional dispun de un panou de control format din ecran tactil LCD și din taste, tăvi pentru hârtie care se extind ușor și ghidaj pentru hârtie mai rezistent, capac pentru scaner cu închidere silențioasă, alimentator automat de documente de până la 50 de pagini. În plus, echipamentul MFC-J3930DW imprimă, copiază și scanează duplex.

MFC J3530DW
Brother MFC-J3530DW

Pentru a permite birourilor și grupurilor să lucreze cât mai inteligent și mai eficient posibil, noua serie este compatibilă cu numeroase soluții de imprimare și scanare mobile și în cloud, inclusiv cu aplicațiile Brother iPrint&Scan și Apple AirPrint.  Cu ajutorul tehnologiei premiate Brother, Web Connect, utilizatorii au posibilitatea de a scana către și de a imprima din servicii cunoscute de stocare în cloud, inclusiv Google Drive, Dropbox și OneDrive. Beneficiul este salvarea sau partajarea simplă și rapidă a fișierelor, de la oricare din modelele gamei, direct din panoul de control, fără conexiune la computer.

Pretul celor trei modele nu a fost deocamdata dezvaluit, insa vom reveni cu informatii atunci cand le vom avea de la producator.

6 Comments

  1. Foarte utila. Va usura mult mai mult munca la birou.

  2. Multifuncționalele sunt de mare ajutor, dai un ban in plus dar ai mai multe beneficii decat o imprimantă! ☺☺??

  3. intotdeauna mi-au placut imprimantele Brother in primul rand pentru ca ofera cartuse de mare capacitate si sunt extremd e fiabile, chiar si cele mai ieftine. Faptul ca imprima, copiaza și scaneaza duplex, precum si tehnologia „Web Connect” pe care am avut ocazia sa o testez mi se par niste avantaje care pot face diferenta

  4. o multifunctionala super ok de buna dar sa vedem acum functiile ei si pretul de pe piata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!