AccesoriiStiriWearable

Quartz ZW10, primul smartwatch al chinezilor de la ZTE

Quartz ZW10

Auzisem despre ZTE Quartz inca de pe la inceputul acestui an, ba chiar aparuse si o imagine de presa nebagata in seama prin luna Februarie. La Mobile World Congress 2017, in Barcelona, i-am intrebat pe cei de la ZTE despre acest gadget, insa produsul nu era de gasit si nici nu au dorit sa confirme zvonurile aparute inainte de acest eveniment.

zte quartz 4

Totusi, smartwatch-ul pare sa existe si ca e pe cale sa fie anuntat de catre chinezii de la ZTE, sau cel putin asta incearca sa sugerez o serie de fotografii in care apare ZTE Quartz  alaturi de incarcatorul sau cu 4 pini conectori (vezi ultima fotografie jos).

Despre partea hardware si designul acestui smartwatch, va putem spune doar ca va rula Android Wear 2.0, ca dispune de conectivitate 3G, dar nu va beneficia de LTE, NFC sau de senzor pentru masurarea pulsului.

zte quartz

Ceasul pare a avea un design sport, cu o coroana metalica imensa care, conform sursei acestor imagini nu este rotativa, ci doar de decor. Ceasul beneficiaza de o bratara din cauciuc cu striatii si de un incarcator similar cu ceea ce am vazut la smartwatch-ul celor de la Huawei.

Despre pretul ceasului ZTE Quartz nu se stie nimic la aceasta data, insa ne asteptam sa fie undeva pana in 400$.

zte quartz 2

sursa AP; VB

7 Comments

  1. Un Smartwatch foarte frumos, acum speram sa fie si de calitate.

  2. Un Smartwatch foarte arătos, nici nu mq gândeam ca un Smartwatch chinezesc de la ZTE poate sa fie asa, prer bun, specificați bune, e perfect!!??

  3. mult prea scump pentru caracteristicile tehnice detinute

  4. Mi se pare unul din cele mai aratoase smartwatch-uri care s-au anuntat in ultima vreme, de la firme chiar mai renumite, insa raman rezervat pana apare, aceste leak-uri putand fi inselatoare uneori. Daca nu beneficiaza de LTE, NFC si senzor de puls (as fi preferat chiar si fara 3G pentru un pret mai scazut) ma astept sa fie chiar in jur de 300$

  5. Primul smartwach al chinezilor cu un design foarte original si frumos

  6. Zvonurile câteodată nu se adeveresc, nu prea e tentant, dar merge la un bărbat galant,ca înfățișare e ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!