EvenimenteStiriTech

Intel a operat 100 de drone simultan, pentru un joc fascinant de lumini in vazduh

Intel a operat 100 de drone simultan

Premiera pe continentul nord-american! Administratia de Aviatie Federala a Statelor Unite (FAA) in parteneriat cu Intel, au organizat un eveniment la care au fost manevrate simultan de un singur pilot, 100 de mini drone echipate cu LEDuri. Asa-zisul dans al roiului de mini drone, a fost filmat la lasarea serii, pentru ca efectul vizual sa fie maxim.

Evenimentul a avut loc cu scopul de a atrage atentia asupa regulamentului de pilotare a dronelor pe teritoriul SUA, fiind in acelasi timp un prilej de promovare pentru Intel, companie interesata ca acest roi de drone sa fie utilizat in cadrul unor evenimente de anvergura, precum meciurile de fotbal american (NFL), concerte sau alte evenimente sustinute pe marile stadioane (in aer liber).

Acest nou tip de gadget a carui popularitate a crescut vertiginos in ultimii 3-5 ani, controlat de la sol de om sau de un computer (inteligenta artificiala), ar putea inlocui in viitorul apropiat clasicile jocuri de artificii.

Dupa cum veti putea vedea in videoclipul de mai jos, jocul de lumini interpretat de cele 100 de mini drone Intel, poate deveni o mare atractie in scurt timp.

Imaginati-va, ce spectacol de lumini s-ar putea crea cu 1.000 de astfel de mini drone!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!