Inalta Curte din Marea Britanie pune interdictie pe telefoanele HTC care incalca un brevet detinut de Nokia

0

htc one

In luna aprilie se auzeau zvonuri care sugerau ca HTC ar putea primi interdictie de a mai comercializa telefonul HTC One in Europa. De luna aceasta acest lucru ar putea deveni realitate.

In urma unei decizii date de Inalta Curte de Justitie a Marii Britanii, intr-un proces care dureaza de ceva timp intre HTC si Nokia, producatorului taiwanez i s-a interzis sa mai comercializeze telefoanele (HTC One, HTC One Mini si posibil, si HTC One Max) care incalca brevetul de inventie nr EP0998024, detinut de compania finlandeza. Printre aceste telefoane se numara si modelul de smartphone flagship HTC One, cu care producatorul a castigat numeroase premii anul acesta, inclusiv telefonul anului la premiile T3.

HTC are termen pana vineri sa inainteze un apel, in caz contrar, taiwanezii vor trebui sa se inteleaga cu Nokia la plata unor despagubiri, precum si retragerea de pe piata din Anglia, a tuturor telefoanelor care incalca acest patent brevetate de Nokia.

Cei mai mari producatori de telefoane mobile inteligente (smartphone-uri / tablete), Samsung si Apple, sunt si ei implicati in astfel de procese, in care se acuza reciproc de furt intelectual.

sursa

Articolul precedentQualcomm vinde tot stocul de smartwatch Qualcomm Toq
Articolul următorMaguay premiata la Gala Topul National al Firmelor, editia a XX-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.