AccesoriiStiriTech

Qualcomm vinde tot stocul de smartwatch Qualcomm Toq

Qualcomm Toq

In august, Qualcomm anunta smartwatchul Qualcomm Toq cu promisiunea ca pana la finele anului, ceasul va fi disponibil in comert (cel putin in SUA). Luna trecuta Qualcomm spunea ca ceasul va fi pus in vanzare pe 2 decembrie la pretul de $350 de dolari, si asa s-a si intamplat. Cu toate ca pretul este destul de „piperat” stocul s-a epuizat chiar din prima zi.

Qualcomm Toq beneficiaza de cateva caracteristici cu care producatorul se mandreste: tehnologie Mirasol, ce face ca ecranul ceasului sa fie vizibil chiar si atunci cand razele soarelui bat pe ecran. Ceasul inteligent de mana mai beneficiaza de suport pentru casti wifi, incarcare wireless, in comparatie cu Samsung Galaxy Gear care necesita un incarcator special, pe care daca l-ai pierdut, nu-l vei mai putea incarca.

Ceasul Qualcomm Toq este dotat cu un ecran cu diagonala de 1.55-inch (densitate pixeli 222ppi), Bluetooth 3.0 ce ii permite conectarea cu orice dispozitiv Android cu versiunea 4.0 sau mai noua, si are o baterie de 240mAh care tine cateva zile, pana la urmatoarea incarcare. De altfel, cam tot 3-5 zile tine si bateria ceasului Sony Smartwatch 2 sau Galaxy Gear, daca nu este utilizat excesiv.

Qualcomm accepta in acest moment precomenzi pentru un nou stoc de ceasuri, cu livrarea intr-o saptamana sau doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!