StiriTelecom

Internet Digi Mobil la viteze de pana la 21,6Mbps, anunta RCS&RDS

Internet Digi Mobil

Compania RCS&RDS a anuntat astazi ca va creste vitezele de acces 3G la internet Digi Mobil, la 21,6 Mbps pentru descarcare si la 5,8 Mbps pentru incarcare, in Bucuresti si in alte 24 de orase din tara.

In vara anului trecut, RCS&RDS a starnit un val de nemultumiri in randul clientilor sai, datorita unor clauze contractuale confuze privind contractele Digi Mobil Optim, clauze care i-au motivat pe o parte dintre ei sa renunte la serviciile operatorului pana spre finele lui 2014, aceasta, cu toate ca, compania prelungise perioada de valabilitate a uneia dintre clauze, cea cu privire la traficul de date oferit in roaming prin reteaua Vodafone.

Incepand cu luna aceasta, martie, RCS&RDS a decis sa creasca viteza de acces la internet in reteaua Digi Mobil. In prima etapa, accesul la internetul 3G cu viteza de pana in 21Mpbs va fi disponibil in orasele: Constanta si statiunile de pe litoralul romanesc, Iasi, Galati, Braila, Pitesti, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bacau si Vaslui.

In a doua etapa, care se va incheia pana la finalul lunii martie, cresterile de viteza vor fi accesibile si in Bucuresti, Ilfov, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Hunedoara, Ploiesti, Resita, Slatina, Targu Jiu.

harta digi mobil viteze
Cum arata acoperirea Digi Mobil la nivel de tara

 

Noile viteze de transfer de 21,6 Mbps pentru download si 5,8 Mbps pentru upload sunt disponibile prin tehnologia 3G, atat in banda de frecventa de 2100 Mhz, cat si in banda de 900 Mhz, pentru o accesibilitate si o calitate cat mai buna a serviciilor de date mobile, in ariile acoperite de reteaua proprie Digi Mobil.

In acelasi timp, RCS&RDS continua in 2015 investitiile semnificative in extinderea propriei retele mobile in banda de frecventa de 900 Mhz, atat in zonele acoperite in prezent in banda de frecventa de 2100 Mhz, cat si in zone noi.

Digi Mobil le ofera clientilor sai o gama variata de abonamente, cu preturi incepand de la 2 euro/luna (TVA inclusa) pana la 10 euro (TVA inclusa), respectiv 8 euro/luna (TVA inclusa) in cazul portarii numarului de telefon in reteaua Digi Mobil.

Clientii care doresc sa beneficieze de convorbiri nelimitate incluse pot opta pentru abonamentul Optim Nelimitat care include minute nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale fixe, plus internet mobil nelimitat in reteaua Digi, incepand de la 4 Euro/luna (TVA inclus). Toate abonamentele de telefonie mobila includ internet trafic nelimitat de date in reteaua Digi Mobil.

2 Comments

  1. Raspunsul e la ei pe site: „Viteza de acces este de pana la 3,6 Mbps, 7,2 Mbps, 14,4 Mbps sau 21,6 Mbps aceasta fiind determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de dezvoltarea retelei 3G Digi Mobil.”

  2. Si până acum cat era? In oferta lor de pe net era trecut tot 21,6!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!