StiriTelecom

Internet fix prin optiunea Fon in Romania, exclusiv prin Romtelecom

optiunea Fon

Incepand de luna aceasta, Romtelecom introduce optiunea Fon, care aduce clientilor sai de internet acces gratuit la la peste 13 milioane de puncte de acces WiFi din intreaga lume.

Pentru a beneficia de acces, clientii trebuie sa permita, la randul lor, acces la propria conexiune WiFi Romtelecom.

Prin intermediul retelei publice internaționale Fon, clientii de Internet ai Romtelecom beneficiaza de acces gratuit la internet in milioane de locatii din intreaga lume, fara costuri suplimentare. Optiunea Fon, care poate fi activata la cerere si pentru clientii existenti ai companiei, este disponibila pentru abonatii Romtelecom ce detin un router Huawei HG 658, care permite partajarea accesului la propria conexiune WiFi de acasă.

Excelența în experiența clientului ne definește – iar mobilitatea a devenit esențială pentru clienții noștri, așadar adăugăm portofoliului nostru de servicii și posibilitatea de a-și lua internetul fix de la Romtelecom cu ei, în țară și în afara ei, prin opțiunea Fon. Aceasta este o alternativă accesibilă pentru toți clienții companiei care au nevoie de acces online în călătoriile lor prin țară sau în afara ei. Cu alte cuvinte, un client care oferă acces altor utilizatori la propria conexiune de Internet de acasă va avea acces, la rândul său, la Internetul fix pus la dispoziție de alte persoane din comunitatea Fon”, a declarat Mathias Hannel,Director Executiv Comercial – Segment Rezidenţial Romtelecom şi COSMOTE România.

Cu optiunea Fon, clienții Romtelecom pot naviga pe Internet, accesa e-mailul sau rețelele sociale de pe orice dispozitiv (laptop / smartphone / tabletă) în cele peste 13 milioane de locații din întreaga lume. Datele de acces sunt disponibile pentru utilizatori în contul de MyAccount al fiecărui abonat, după ce acesta își dă acceptul pentru deschiderea accesului la propria conexiune. Internetul în rețeaua Fon poate fi accesat cu orice dispozitiv conectat la FonSpot prin WiFi, prin deschiderea browser-ului și introducerea datelor personale de autentificare. Utilizatorii de smartphone sau tabletă au la dispoziție aplicația Fon, descărcabilă gratuit din AppStore sau Google Play. De fiecare dată când aplicația va detecta un FonSpot, aceasta va conecta automat clientul la internet.

Clienții Romtelecom pot activa sau dezactiva oricând opțiunea FON, ori de câte ori consideră necesar, fără costuri suplimentare, prin contul propriu de MyAccount sau sunând la 1930 (apel gratuit în rețeaua Romtelecom).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!