EvenimenteStiri

Internet & Mobile World 2013 (9-10 octombrie la Romexpo, Bucuresti)

Luna viitoare va avea loc cel mai amplu eveniment „business to business” de solutii digitale din Romania – Internet & Mobile World 2013, care se va desfasura in perioada 9-10 octombrie la Romexpo, in Bucuresti.

Inovatia, anticiparea viitorului, Internetul lucrurilor („The Internet of Things” – IoT) si aparitia unor noi forme de explorare a internetului cat mai integrate reprezinta doar cateva dintre tendintele mondiale, care vor fi prezentate oamenilor de afaceri la Internet & Mobile World 2013 (IMWorld 2013).

„Inovaţia şi anticiparea viitorului sunt necesare pentru orice companie care doreşte să se dezvolte, iar în deceniul care vine ar putea deveni chiar vitale pentru supravieţuirea unui business. În acelaşi timp, ‹‹Internetul lucrurilor›› aduce în prim-plan folosirea dispozitivelor inteligente conectate la Internet pentru controlul stării noastre de sănătate, pentru controlul caselor şi al oraşelor inteligente, în care vom trăi”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

In cadrul IMWorld 2013 vor fi prezenti o serie de vorbitori internaţionali de top printre care se numara si Nick Sohnemann, fondator şi managing partner al FUTURECANDY, Daniel Jurow,VP-ul celebrei agentii R/GA, Serhad Bolukcu, CEE Market Manager in cadrul Facebook si alti cativa. Lista completa poate fi accesata aici.

Conferinta si expozitia IMWorld au loc pentru al doilea an consecutiv si sunt organizate de Universum Events, care este, de asemenea, si organizatorul „Innovation Summit”, primul eveniment dedicat in exclusivitate inovatiei in business din Romania. La aceasta a doua editie sunt aşteptati 5.000 de vizitatori si si-au anuntat deja participarea peste 25 de speakeri internationali si 130 de companii furnizoare de solutii din domeniile digital, mobile si software.

Evenimentul este sustinut de COSMOTE si Romtelecom – in calitate de parteneri principali – si de Nokia, S&T Romania, Qualysoft Information Technology, Telcor Communications, Entersoft România, Microsoft, Fujitsu, Zitec, MailAgent, Agilio Software, Safetech, Agile Media, MODE360, Transart, BearingPoint, Dynamic Web, Voxility, Mediapost Hit Mail, Mobixera şi SEO monitor, Star Storage, Cisco, Bittnet Systems, PayPro Global, Carnation Group, White Image, în calitate de sponsori ai proiectului. Partenerul creativ al evenimentului este Saatchi&Saatchi.

Toate informatiile necesare despre acest eveniment le puteti accesa pe siteul evenimentului http://www.imworld.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!