AndroidSOFTWAREStiri

Sony confirma actualizarea Android 4.2.2 pentru terminalele Xperia Z, ZL, ZR si Xperia Tablet Z

In luna iulie, Sony anunta programul pentru dispozitivele sale ce urmeaza sa primeasca o actualizare la versiunea de Android 4.2 si Android 4.3, anuntand ca tableta Xperia Tablet Z si Xperia ZR vor primi un software update de la inceputul lunii august (software ce este deja in desfasurare) si promisiunea ca in lunile urmatoare toata gama Xperia Z va primi upgrade la versiunea de Android 4.3.

Astazi am primit o confirmare oficiala din partea celor de la Sony Global, care ne anunta ca o actualizare la Android 4.2.2 JellyBean a inceput pentru urmatoarele dispozitive: Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR si tableta Sony Xperia Tablet Z.

Actualizarea este distribuita pe etape, ceea ce inseamna ca nu toti posesorii de astfel de dispozitive vor beneficia de update in acelasi timp, pentru a evita aglomerarea serverelor prin care este distribuit softul.

Update-ul este distribuit si poate fi instalat printr-o notificare OTA (wireless) sau cu ajutorul uneltei Sony PC Companion. Cei care se pricep la instalarea de ROM-uri, pot descarca acum direct de pe site-ul Sony Developer a software-ului build 10.3.1.A.2.67.

Descarca de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!