iOSSOFTWAREStiri

iOS 10.1 beta te avertizează dacă o aplicație consumă prea multe resurse

actualizarea iOS 8.2
Apple distribuie actualizarea iOS 8.2

Zilele trecute compania Apple a lansat către testeri varianta iOS 10.1 beta, unde vor afișa pe ecranul dispozitivului un mesaj de informare asupra aplicațiilor care vor utiliza resurse mai mult decât ar trebui. Aici, probabil, că vorbim de jocuri sau aplicații care solicită dispozitiul la maxim, ducându-l la încălzire.

Se pare că aplicațiile pe 32 de biti sunt marea problemă, pentru că nu sunt optimizate 100% pentru iPhone7 sau 6S.

Pe parcursul testelor în beta, Apple a utilizat acest tip de mesaje pop-up pentru a avertiza utilizatorii despre aplicațiile care poate nu ar trebui să existe pe terminalul lor. Din păcate, aceste avertizări nu au fost lansate oficial cu iOS 10 în septembrie, însă cei care testează spun că ele există în varianta beta.

Se pare că în momentul în care sunt mai multe solicitări pentru aceeași aplicație Apple v-a decide să anunțe dezvoltatorul ca să își actualizeze aplicațiile. Deși Apple le-a solicitat dezvoltatorilor încă din 2015 să își actualizeze aplicațiile pentru a fi compatibile cu chipseturile pe 64 biți, iată că, vorbim acum de „marea curățenie”, unde acestea vor dispărea din App Store.

Suntem curioși dacă Apple decide să activeze această setare în iOS 10.1 în momentul lansării oficiale.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!