SmartphonesStiri

[Galerie Foto] iPhone 5 comparat cu iPhone de buget (carcasa din plastic)

carcasa iphone 5 comparata cu iPhone de buget

De la incepuul anului se vorbeste despre o premiera aproape de necrezut, lansarea primului Apple iPhone din material plastic. O prima imagine cu o presupusa carcasa din material plastic, a unui iPhone de buget a fost vazuta pentru prima data in luna aprilie si de atunci au tot curs stirile cu astfel de fotografii, in care sunt surprinse carcase ale acestui model de diferite culori.

Iphone-ul de buget va fi comercializat dupa stilul telefoanelor Nokia Lumia, adica acest iPhone ieftin va fi vandut in 5 culori: alb, galben, rosu,, albastru si verde, iar panoul frontal (rama ecranului va fi in totalitate negrea pe toate cele 5 variante). Din noua galerie foto scursa pe net, care ne arata o comparatie intre un iPhone 5 si carcasa iPhone-ului de buget, putem vedea ca noul model ce va fi mult mai ieftin, are aproape aceleasi dimensiuni.

Pe langa acest model ieftin, Apple ar putea lansa pana in luna octombrie si o versiune imbunatatita a modelului iPhone 5, care va purta denumirea iPhone 5S, dar si o versiune noua a tabletelor iPad (5) si iPad Mini (2)

Apple a lansat in luna iunie o serie de produse din gama Macbook – Macbook Air 11 si Macbook Air 13 inch, si urmeaza, conform zvonurilor, sa debuteze pe partea de accesorii cu primul iWatch (asta in cazul in care vor reusi sa cumpere acest brand, deoarece se pare ca denumirea iWatch a fost deja inregistrata in majoritate a tarilor, de alte companii). Un alt zvon aparut la sfarsitul acestei saptamani, face referire la negocierea companiei cu sediul la Cupertino in California cu furnizorii de display-uri LG Display si Sharp, pentru viitoarele iTV -uri cu rezolutie Ultra HD / 4K.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!