EvenimenteSmartphonesStiri

Moto X in primele imagini de presa

Moto X in primele imagini de presa

Numai ce am aflat de aproximativ 12 ore ca Motorola Mobility va lansa in sfarsit, pe data de 1 august, noul flagship din 2013 – Moto X, si iata ca avem din nou vesti despre acest smartphone. De aceasta data aruncam o privire pe primele imagini de presa ale telefonului, care ne dezvaluie faptul ca Moto X va rula intradevar o versiune de Android stock (curata).

Desi, nu pare sa impresioneze la capitolul hardware, deoarece specificatiile telefonului nu sunt nici macar pe aproape de cele ale telefoanelor de top – HTC One sau Galaxy S4, suntem siguri ca Motorola are ceva pregatit pentru fanii sai. Ce anume nu stim exact, asta ramane sa descoperim la lansarea lui de peste aproximativ o saptamana si jumatate, de la New York.

Se zvoneste ca Motorola are la dispozitie un buget record, de 500 de milioane de dolari, pe care ii va putea cheltui special pentru campania publicitara a telefonului Moto X.

Credeti ca Moto X se va vinde suficient de bine, pentru ca Motorola sa scoata profit dupa lansarea lui? Esti interesat(a) sa il achizitionezi? Va rugam sa comentati pe aceasta tema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!