SmartphonesStiri

iPhone 6 argintiu in prima fotografie?

iPhone 6 argintiu

iPhone 6 argintiu

Cred ca nu mai e cazul sa batem moneda pe faptul ca Apple va lansa anul acesta primele telefoane iPhone cu dimensiuni ce trec peste 4 inch in diagonala, pentru ca acest lucru il stiti deja si e si timpul ca producatorul american sa faca acest pas dupa destule amanari.

In ultima saptamana am avut parte de numeroase imagini cu o macheta iPhone 6 pe negru, respectiv pe alb, care ne-a aratat posibilul design al urmatorului iPhone, fie ca se va numi iPhone 6 sau iPhone Air.

Astazi, o noua imagine apare pe Internet care ne arata partea frontala a ceea ce pare a fi modelul de iPhone 6 argintiu. Din pacate, aceasta e singura imagine, si nu ne putem da seama daca design-ul ceva mai rotunjit pe care l-am putut vedea pe acele machete este prezent si pe acesta. Totusi, avem confirmarea ca butonul de pornire/oprire (ON/OFF) va fi amplasat pe partea laterala dreapta si nu in partea sus, cum a fost amplasat pana in prezent.

Comparatie dimensiuni iPhone 5S vs iPhone 6, conform zvonurilor:

  • iPhone 6 va masura: 67mm (latime) x 138mm (lungime) x 6mm (grosime)
  • iPhone 5S masoara: 58.6mm (latime) x 123.8mm (lungime) x 7.6mm (grosime)

Vara aceasta va avea loc conferinta Apple WWDC 2014, unde, desi se zvonea ca Apple ar putea introduce unul din noile telefoane iPhone, se pare ca, conferinta anuala dedicata developerilor se va concentra pe lansarea iOS 8.0 si a noii versiun OS X pentru Mac.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!