SmartphonesStiri

HTC One M8 Mini dezvaluit pe mai multe culori de o imagine de presa

htc-one-m8-mini

HTC One M8 Mini dezvaluit intr-o imagine de presa

Conform unei imagini de presa publicate de @evleaks, One M8 Mini va fi varianta mini a puternicului si recentului lansat HTC One M8. One M8 Mini ar putea fi comercializat in 3 culori: argintiu, alb si culoarea sampaniei.

One M8 Mini nu va avea camera duala, lucru ce inseamna ca focusul selectiv si alte efecte mai interesante vor lipsi in varianta mini. Sursa acestei „scapari” de informatii spune ca noul terminal va avea un display de 4.5 inch cu rezolutie HD, slot de card Micro-SD si un procesor quad-core Snapdragon 400.

 

O alta imagine dezvaluita cu One M8 Mini arata un terminal diferit

In urma cu cateva zile, o alta imagine de presa dezvaluia One M8 Mini, insa fata de imaginea de presa de mai sus se observa niste diferente legate de aspect.

Blit-ul este diferit, in imaginea de mai sus fiind rotund, iar  in cea de mai jos fiind mai mare. Senzorii de proximitate sunt plasati in diferite locuri, in imaginea de mai jos fiind plasati langa camera frontala, iar in imaginea de presa actuala, senzorii sunt plasati pe partea stanga a telefonului.

La o privire atenta asupra acestor imagini, observam butonul de power plasat in dreapta in imaginea de mai jos, iar in imaginea de presa actuala este situat in partea stanga.

Difuzoarele frontale au o textura flat in imaginea de mai jos, iar in prima imagine de mai sus, difuzoarele sunt usor rotunde, adaptandu-se la curbura telefonului.

one-m8-mini

Asadar, aspectul noului One M8 Mini ramane o dilema, dar e cert ca acest telefon se va lansa in curand, mai ales ca o companie de telecomunicatii din Suedia a publicat o lista cu smartphone-urile ce suporta HD Voice, pe lista aflandu-se chiar One M8 Mini.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!