SmartphonesStiri

iPhone 6 Elite placat cu aur, disponibil pentru pre-comenzi

iphone 6 elite

iPhone 6 Elite – Noul smartphone Apple placat cu aur, disponibil pentru pre-comenzi, confirma design-ul pe care l-am putut vedea in ultimele luni pe acele machete.

Apple a oferit invitatii pentru o conferinta de presa programata pe 9 Septembrie, unde fanii asteapta cu nerabdare lansarea iPhone 6. Pana atunci, Goldgenie, un studio de telefoane de lux ofera iPhone 6 Elite pentru pre-comenzi. Nu orice iPhone 6, ci placat cu aur de 24 de carate. Evident, fiind un produs de lux, nu va fi prea accesibil omului de rand, nu? Probabil le vom vedea in mainile unor vedete cunoscute pe plan mondial.

iphone 6 elite

iPhone 6 Elite vine in 3 versiuni: gold, platinium si rose gold. iPhone 6 Elite este placat cu aur de 24 carate pe spate si pe marginile telefonului, iar pretul de pornire al acestuia este de 2.197 lire sterline, telefonul fiind disponibil in numar limitat. Acest model editie limita poate fi pre-comandat numai daca clientul plateste un avans de 50% din valoarea produsului, beneficiand astfel si de garantie pe viata. Evident, stralucitorul iPhone 6 va fi livrat dupa lansarea pe piata.

Mai exista alte doua versiuni, cum ar fi iPhone 6 Elite Swarovski Style Apple Logo si Gold Limited Edition Gulf State, fiecare disponibile cu placaj de aur, platina si aur roz.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!