SmartphonesStiri

Prima reclama Lumia 730 si primul selfie

reclama Lumia 730

Prima reclama Lumia 730. Ready for #MoreLumia?

Microsoft a facut publica astazi prima reclama Lumia 730, adica cu telefonul „selfie” asteptat la IFA 2014. Astfel, in imaginea de mai sus putem observa primul selfie cu Lumia 730, cu 3 oameni, ceea ce spune cu exactitate ca noul flagship are in prim-plan efectuarea de selfie-uri, deoarece unghiul de captura e destul de sporit fata de un smartphone normal la capitolul camera frontala.

In reclama Lumia 730 este afisata si data, dar si ora lansarii noului smartphone. Pe 4 Septembrie, la ora 10am CET (11 ora Romaniei), Microsoft va tine o transmisiune directa online privind lansarea Lumia 730. Evenimentul se va tine in Berlin, Germania.

Reamintim cateva din specificatiile Lumia 730, neconfirmate inca de Microsoft: Un display de 4.7 inch (posibil rezolutie HD), un procesor quad-core Snapdragon, 1GB memorie RAM, 8GB memorie interna de stocare (slot microSD inclus), o camera pe spate, dar este incert numarul de megapixeli, posibil de 6.7 sau 8 megapixeli, insa camera frontala este de 5 megapixeli.

Tot la IFA 2014 Berlin, este asteptat pentru lansare si Lumia 830, un alt smartphone impresionant din gama Lumia.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!