SmartphonesStiri

iPhone 7 ar putea intra in oferta Vodafone pe 25 septembrie

ecran-iphone6

iPhone 7 ar putea fi comercializat de grupul Vodafone din 18 septembrie, 2015, conform unei scurgeri de informatii ajunse in presa.

Nu am dorit pana in prezent sa publicam informatii de tip zvonuri legate de urmatorul iPhone, deoarece majoritatea au fost prea putin credibile, insa informatia sosita astazi, are o oarecare credibilitate dat fiind sursa ei, si faptul ca autorul articolului sustine ca ar fi vazut cu ochii lui emailul in care se precizeaza ca Vodafone va accepta precomenzi pentru „noul iPhone” din data de 18 septembrie, 2015, iar distribuirea lor catre clienti, din 25 septembrie.

Cei de la Mobile News spun ca emailul nu mentiona in mod explicit denumirea iPhone 7 (numele iPhone 6s nu il luam in calcul, deoarece e improbabil ca Apple sa isi denumeasca viitorul model asa), ci, doar ca se facea referire la el ca la „noul iPhone.”

In presa, se zvoneste, ca un nou iPhone 6 Plus e la fel de improbabil sa fie lansat la fel ca denumirea iPhone 6s, dat fiind faptul ca acest model a „furat” o parte din clientii de tablete iPad (in special a variantei mini, care s-a comercializat destul de slab de la lansarea lui 6Plus, conform ultimului raport financiar dat publicitatii de Apple).

Revenind la data din luna septembrie a acestui an, Apple ar putea anunta noul iPhone 7 pe data de 7 sau 8 septembrie. Ramane sa vedem daca predictia noastra va fi si cea corecta.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!