StiriTech

Keecker sau R2D2 zilelor noastre

keecker

CES 2014 e pe cale sa ia sfarsit si cum altfel sa inchei o saptamana despre aceasta expozitie cu si despre gadgeturi, daca nu cu un robotel simpatic create de o companie franceza numita Keecker.

Francezii au venit la CES anul acesta cu un robotel care ne aminteste mai mult sau mai putin de R2D2 din seria Star Wars. Bineinteles, ca acest robot denumit Keecker, nu e atat de avansat ca si R2D2 in film, insa Keecker poate proiecta imagini video la o rezolutie de 1280 x 800 si o luminozitate de 1000 lumen, ceea ce inseamna ca poti viziona filme, videoclipuri de pe YouTube, continut Netflix, etc, chiar si cu becul aprins in casa.

Robotul Keecker are la baza sistemul de operare Android 4.2.2 JellyBean si poate fi controlat de pe un smartphone sau o tableta cu ajutorul unei aplicatii Android, iOS sau web. Robotul are un spatiu de stocare de 1TB, sunet 3D surround, o camera foto cu un unghi panoramic de 360 de grade, este dotat cu WiFi, o serie de senzori pentru umiditate, temperatura, test calitate aer, CO2 si are o baterie cu o autonomie ce ii permite functionarea pana la cateva zile in sir.

Pretul robotului Keecker costa intre 4000 si 5000 de dolari.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!