SmartphonesStiri

Samsung SM-N750 aka Galaxy Note 3 Neo in prima fotografie?

Samsung SM-N750

Samsung SM-N750 / SM-N755 sau mai bine cunoscut din multitudinea de zvonuri sub denumirea Galaxy Note 3 Lite, fotografia pentru prima oara?

Auzim de ceva timp tot felul de zvonuri legate de lansarea unei variante ieftine a modelului Galaxy Note 3 si, iata ca, astazi avem prima imagine cu acest terminal Galaxy Note 3 Lite (foto sus – stanga) care ar putea fi anuntat sub denumirea Samsung Galaxy Note 3 Neo (model SM-N750 / N755).

Galaxy Note 3 Lite aka Galaxy Note 3 Neo ar putea beneficia de primul procesor hexa-core (2 nuclee de 1.7GHz + 4 nuclee de 1.3GHz), in rest se spune ca ar putea avea specificatii similare cu Galaxy Note II, adica: un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5.5 inch 720p HD, 2GB de RAM, 16GB stocare interna, camera foto de 8MP si o baterie de 3.100 mAh.

galaxy note 3 neo spate

Noul model cu procesor hexa-core va rula Android 4.3 si va beneficia de mare parte din functiile / aplicatiile software de pe Galaxy Note 3, cum ar fi: Air Command (meniul evantai pentru S Pen) sau Multi Window (split screen).

La aceasta data nu se stie cu exactitate data la care Samsung Electronics va lansa acest model, dar stim ca va beneficia de acelasi design pe capacul spate, la fel cu cel al Galaxy Note 3.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!