StiriTech

Konica Minolta anuntat echipamentul bizhub PRO 754

PRO 754

Konica Minolta lanseaza bizhub PRO 754, un echipament ce beneficiaza de un set de caracteristici care asigura un nivel ridicat de eficienta si productivitate. Clientii se vor bucura de o viteza de imprimare de 75 de pagini A4 alb-negru pe minut si de operare usoara.

Caracteristicile automate de finisare ale bizhub PRO 754, economisesc forta de munca, in timp ce capacitatea tehnica mentine sistemul in functiune astfel incat sa asigure un nivel ridicat de productivitate cu operare usoara.

Intrucat maximizeaza eficienta si productivitatea dar, in același timp, minimizeaza costurile, bizhub PRO 754 este cea mai buna alegere pentru a intra eficient pe piața tiparului digital alb-negru. Acest echipament combina tehnologii inovatoare si ofera performante foarte bune la un pret mic, fiind adecvat atat pentru departamentele reprografice centrale (CRD), cat si pentru furnizorii de servicii si mediile de imprimare de volum mare.

bizhub PRO 754 este modul eficient de a intra pe piața de producție digitală fiind un echipament capabil să imprime la calitate şi viteză superioare. Acest echipament este potrivit pentru medii corporatiste, pentru departamente mari, locaţii de imprimare centralizate din clădiri de birouri și centre de copiere, oferind un raport optim preț-performanță,”  a declarat Ines Wennemann, Product Manager Produse Poligrafice, Konica Minolta Business Solutions Europa GmbH.

bizhub PRO 754

bizhub PRO 754, care a primit Blue Angel Mark pentru protectia climei si Energy Star pentru eficienta energetica superioara, reduce atat emisiile de CO2, cat si costurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!