StiriTech

Romtelecom devine partener Google AdWords Premier SMB in Romania

partener Google

Romtelecom initiaza acest parteneriat in cadrul unei acord incheiat intre Deutsche Telekom (actionar Romtelecom) si Google la nivel european, fiind printre primele companii din grup care lanseaza un astfel de proiect. Astfel, Romtelecom devine partener Google AdWords Premier SMB in Romania incepand din aceasta luna,

Parteneriatul cu Google este unul strategic si are ca scop principal sa ajuta companiile si antreprenorii sa-si dezvolte afacerile prin cresterea vizibilitatii online a acestora cu ajutorul Google Adwords. Astfel, Romtelecom Business Solutions isi extinde aria de expertiza, devenind un consultant in publicitate, mai ales pentru clientii companiilor de dimensiuni mici si medii.

Romtelecom a realizat acest important parteneriat, consolidându-şi astfel pozitia de aliat al companiilor, oferindu-le o nouă soluție care île va ajuta să își crească valoarea afacerilor. Pentru companiile care nu au disponibilitatea de a angaja o persoană responsabilă de activităţi de marketing cu normă întreagă, noi vom deveni consultantul lor online de încredere, prin oferirea de servicii complete şi profesionale de gestionare a campaniilor Google AdWords, de la crearea contului la optimizarea continuă a campaniei şi la oferirea de suport de calitate. Astfel, Romtelecom Business Solutions devine un consultant complet pentru prezenţa online, oferind servicii de acces la internet, găzduire, şi acum, publicitate online, în baza acestui parteneriat”, a declarat Mihai Tudor, director executiv comercial, segment business, Romtelecom.

Salutăm această alianţă strategică încheiată cu Romtelecom, menită să vină în sprijinul companiilor mici şi mijlocii care nu au timpul sau resursele necesare să-şi gestioneze campaniile de publicitate online. Fiind partener  Google AdWords Premier SMB în România, Romtelecom va putea oferi sfaturi, expertiză şi experienţă AdWords companiilor care doresc să aibă mai mulţi clienţi online”, a precizat Dan Bulucea, Country Manager pentru Google Romania.

Preturile pentru serviciile de gestionare AdWords incep de la 100 de euro pe luna, la care se adauga un tarif unic de initiere. Produsul este disponibil pentru orice companie interesata, indiferent daca foloseste sau nu alte servicii Romtelecom. Perioada minima contractuala este de șase luni, operatorul de telefonie fixa si nu numai oferind beneficii speciale pentru perioade contractuale mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!