EvenimenteSmartphonesStiri

Kruger&Matz LIVE 2 LTE si tableta EDGE1081 lansate pe piata romaneasca

Kruger&Matz

Din aceasta toamna brandul polonez de IT&C Kruger&Matz debuteaza pe piata romaneasca cu dispozitive de telefonie mobila si echipamente audio.

In cadrul evenimentului ce a avut loc ieri, 7 octombrie, in capitala la Loft (Metropolis Center), creatorul brandului polonez Krüger&Matz a prezentat o serie de gadgeturi ce au la baza sistemul de operare Android si Windows Phone.

Când am pus bazele Kruger&Matz, mi-am propus să ofer dispozitive care nu doar să ușureze viața, ci să o facă și mai frumoasă. M-am lăsat ghidat de visurile mele, de intuiție și de pasiunea pentru ceea ce fac. Drept urmare, obiectivul meu este să le ofer oamenilor produse care le vor schimba viața în bine și care îi vor încuraja să își urmeze pasiunile”, a declarat Michal Leszek, fondatorul Kruger&Matz.

Povestea acestui brand a început în 2010, în Polonia, istoria brandului fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: ambiție și inspirație. Smartphone-uri, tablete, căști, televizoare, sisteme audio pentru casă și mașină, toate aceste produse au un lucru în comun: au fost create cu singurul scop de a inspira consumatorii să trăiască o viață ghidată de valori și pasiuni.

Căști cu un design atractiv, echipamente audio performante și dispozitive de telefonie mobilă moderne

Diferitele modele de căști care le aduc clienților cea mai bună calitate a sunetului, precum și echipamentele audio sau dispozitivele de telefonie mobilă moderne ca tabletele și smartphone-urile, oferă clienților posibilitatea de a alege între un produs de la un brand renumit sau unul care le pune la dispoziție aceeași calitate și funcționalitate, dar cu un preț mult mai mic, putând astfel investi mai mult în pasiunile lor. Krüger&Matz este renumit pentru căștile audio cu elemente din lemn și pentru tabletele elegante.

Modelul reprezentativ al categoriei de telefoane mobile: Krüger&Matz Live 2 LTE

IMG-20141007-WA0025

Smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE, modelul reprezentativ din portofoliul de smarphone-uri al brand-ului polonez, va fi disponibil și pentru clienții din România. Având elemente de design unice, sistem de operare Android 4.4 KitKat, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core ARM Cortex A7 și memorie 1 GB RAM, smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE este creat pentru oameni activi, care folosesc zilnic telefonul în scop personal și profesional și pentru antreprenori care folosesc două cartele SIM pentru acces la Internet, telefonie și mesaje sau care folosesc cartela SIM a operatorului atunci când călătoresc în străinătate. LIVE 2 LTE este primul smartphone Krüger&Matz compatibil cu conexiunea 4G LTE, oferind astfel utilizatorului o conexiune la internet ultra rapidă. Mai mult, smartphone-ul are o interfață accesibilă și dispune de o cameră foto de calitate, pentru a surprinde cele mai dragi momente. Opțiunea Dual SIM a telefonului Krüger&Matz permite folosirea a două cartele în același timp.

Alte smartphone-uri din portofoliul Krüger&Matz sunt modelele MOVE, DRIVE, MIST și SOUL. Primul model, smartphone-ul MOVE, le oferă clienților posibilitatea de a comunica nelimitat și de a beneficia, în acelați timp, de aplicații multimedia pentru divertisment. Acest model îi va surprinde pe utilizatori cu un sistem de operare facil, permițându-le să asculte muzică, să utilizeze internetul și să se joace. Al doilea model, Krüger&Matz DRIVE, dotat cu o baterie ce rezistă timp îndelungat, optimizată cu BatteryGuru, este un produs pentru cei care au un ritm de viață intens, în timp ce Krüger&Matz MIST a fost creat pentru cei care urmăresc funcționalitatea, femei și bărbați deopotrivă. Smartphone-ul SOUL aduce combinația perfectă de elemente cheie pentru un telefon: ecran mare, parametrii tehnici avansați într-o carcasă simplă, de doar 7 mm grosime.

Tableta Krüger&Matz EDGE 1081

IMG-20141007-WA0024

Odată cu celelalte produse, Krüger&Matz aduce și noi modele de tablete pe piața din România. De exemplu, tableta Krüger&Matz EDGE1081 este cel mai avansat model din portofoliul companiei poloneze. Cu sistem de operare Windows 8.1, tableta poate fi folosită cu ușurință la întâlniri de afaceri și în activitatea zilnică – pentru a scrie texte, prezentări sau pentru a crea diferite tabele. Mai mult, pentru a te relaxa, poți să te joci pe aplicațiile descărcate din Windows Store. Ecranul tactil IPS cu o diagonală de 10.1 și o rezoluție de 1920x1200pix asigură imagini clare, în culori excelente. Operarea cu ușurință a dispozitivului este oferită de procesorul Intel Atom Z3735D, cu o viteză de 1.33GHz (până la 1.83GHz), card Intel HD Graphics și memorie de 2GB RAM. Toate materialele și alte informații utile pot fi stocate în memoria internă care are o capacitate de 32 GB, ce poate fi mărită cu încă 32 GB, cu ajutorul cardului microSD. Tastatura și opțiunea de a folosi internetul prin WiFi sau modem extern 3G, fac ca această tabletă să fie extrem de ușor de utilizat. Krüger&Matz EDGE1081 prezintă opțiunea de instalare rapidă și cu ușurință a modemului intern 3G. Bateria cu o capacitate de 7900mAh permite utilizarea timp de mai multe ore, fără a fi nevoie de o sursă de curent. Noua tabletă din seria EDGE, datorită parametrilor și accesoriilor cu care este dotată, poate înlocui cu succes notebook-urile tradiționale. Pe lângă porturile microUSB și miniHDMI, tableta are un port USB 3.0, ce îmbunătățește utilizarea acestui dispozitiv și permite conectarea unor dispozitive externe, cum e mouse-ul, precum și înregistrarea datelor pe hard-uri externe, ca stocarea pen-drive. 

Segmentul de tablete include de asemenea seria EAGLE care conține dispozitive cu sistemul de operare Android. În portofoliul Krüger&Matz clienții pot găsi modele 10″ EAGLE1064s și modelele 7″ EAGLE794GPS și EAGLE0792. Pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor, dispozitivele diferă în ceea ce privește modemul 3G.

De asemenea, Krüger&Matz pune la dispoziția clienților săi și trei sisteme stereo care se diferențiază prin design-ul modern și elegant, ideal pentru orice interior, precum și prin parametrii acestora și funcționalitățile avansate.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online pe site-ul producatorului și în magazinele partenere: Selgros, Cora, CEL.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!