LaptopuriStiri

Partenerii hardware ai Microsoft anunta un val de laptopuri Windows 8 ieftine

laptopuri windows 8 ieftine

Se anunta un val de laptopuri Windows 8 ieftine

Partenerii hardware ai Microsoft se pregatesc sa lanseze un val de laptopuri Windows 8 ieftine, in speranta ca noul sistem de operare va castiga teren in fata dispozitivelor Chromebook de la Google. Totodata, intr-un material publicitar (vezi mai sus), sunt enumerate 6 lucruri pe care un Chromebook nu le poate face, de exemplu suita Office, Chromebook-urile neavand o astfel de suita cu toate functiile necesare. Lipsa driverelor constituie o problema, in timp ce Windows nu intampina astfel de probleme cand vine vorba de instalarea software-urilor dispozitivelor periferice.

Acer si Toshiba se afla printre partenerii hardware ai companiei Microsoft care anunta un val de laptopuri Windows 8 ieftine. Acer Aspire ES1, cel mai vandut laptop pe Amazon, cu un procesor Intel Celeron 2,16GHz, 4GB RAM, 500GB HDD si dimensiunea display-ului de 15.6 inch va avea un pret de $249.99, fiind un pret destul de accesibil.

Toshiba pregateste in perioada sarbatorilor de iarna un laptop micut de 11.6 inch, un HDD de 32GB SSD, si o greutate ce depaseste usor 1 kg. Pretul unui astfel de laptop va fi de $249.

Pe langa seria de laptopuri Windows 8 ieftine, Microsoft pregateste si o serie de tablete ieftine, tot cu Windows 8, tablete ce vor avea un pret de $99. Nimic surprinzator, avand in vedere faptul ca la lansarea Windows Phone 8.1, Microsoft a anuntat ca dispozitivele pana in 9 inch vor beneficia de sistemul de operare gratuit. Totodata, Microsoft a incetat sa mai perceapa taxe de licenta pentru dezvoltatorii de produse hardware, un lucru benefic ce are ca impact scaderea preturilor dispozitivelor.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!