Stiri

HTC Dot View primeste actualizare de software. Devine si mai inteligenta si mai intuitiva

dot view

In luna martie cand producatorul taiwanez a lansat HTC One M8, acesta a introdus si o husa inteligenta bazata pe un sistem de iluminare LED denumita HTC Dot View, cu ajutorul careia posesorul telefonului are acces la informatiile importante (notificari) din telefon chiar pe fata husei.

Astazi, HTC a anuntat ca HTC Dot View primeste actualizare de software care aduce o noua serie de functii care transforma accesoriul intr-unul si mai intuitiv.

Prin intermediul unui update la aplicația Dot View, disponibila spre descarcare din magazinul Google Play, husa Dot View ofera acum utilizatorilor posibilitatea de a verifica ora si starea vremii, dar si sa fie notificati cu privire la apelurile, mesajele text si email-urile pe care le primesc, iar acum permite si personalizarea wallpaper-ului si ofera setari flexibile si alte notificari care imbunatatesc si simplifica experienta de utilizare a telefonului fara sa fie necesara vizualizarea ecranului.

Cu 18 teme preinstalate si optiunea de a selecta o imagine din propria galerie foto, utilizatorii pot crea propriul wallpaper pentru Dot View, care sa reflecte starea lor de spirit, personalitatea si stilul. Functia de reapelare este acum activata printr-o simpla glisare in sus si permite accesarea rapida a celor mai recente trei apeluri primite, efectuate sau pierdute, in timp ce glisarea laterala permite parcurgerea facila a notificarilor de mesaje, mailuri sau apeluri noi. Aplicatia Dot View dispune de asemenea de noi setari pentru personalizarea informatiilor afișate pe husa Dot View, precum optiunea de a vedea ultimele trei apeluri sau de a opta pentru un acces rapid prin dezactivarea codului de securitate a telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!