LaptopuriStiri

Lenovo Flex 2, noile notebook-uri rabatabile la 300 de grade

flex-2

 

Lenovo Flex 2, noile notebook-uri rabatabile la 300 de grade

Lenovo Flex 2 sunt noile notebook-uri lansate de compania chineza. Aceste notebook-uri au un display rabatabil pana la unghiul de 300 de grade. Astfel, cele doua versiuni lansate, de 14 inch si 15.6 inch se pot rabata usor incat tastatura devine suport pentru display.

La capitolul performante, cele doua versiuni vin cu procesoare Intel Core i7 cu arhitectura Haswell si nVidia GeForce sau cu procesoare  AMD si placi video Radeon R5 M230. Unitatile de stocare vin la alegere, cu un HDD de 1TB SSHD sau un HDD SSD de 256GB. Notebook-urile Flex 2 vin cu o camera web HD 720p, tastatura iluminata pe fundal (optional), procesare sunet Dolby Advanced Audio v2 si boxe stereo. Ecranul tactil ofera rezolutii pana la full HD 1080p, depinde de model, avand posibilitatea de multi-touch cu pana la 10 degete simultan si gesturi pentru Windows 8.1.

Notebook-urile Lenovo Flex 2 vor fi lansate in Iunie, disponibile in culoarea neagra sau gri. Modelul de 14 inch va avea ca pret de start 429$, iar versiunea de 15.6 inch vor avea ca pret de start 799$.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!