AccesoriiStiri

Tonino Lamborghini, castile cu un design modern si sunet premium

toninoTonino Lamborghini, castile cu un design modern si sunet premium

Tonino Lamborghini este brandul italian. Da, are legatura cu Lamborghini, producatorul italian de masini de viteza, dar se pare ca vor trece si la producerea de accesorii intr-un domeniu paralel.

Tonino Lamborghini reprezenta brandul unor casti de calitate superioara. Astfel, compania italiana lanseaza Quantum HL-01, Quantum ML-01 si Quantom EL-01. Toate cele 3 sunt casti din diferite clase, cu diferite dotari.

Quantum HL-01 este cea mai scumpa pereche de casti, avand un pret de 124 de lire. Are in dotare un clip ce poate fi atasat la haine, pentru un acces mai rapid la functia de volum si de schimbare a melodiilor, functii realizate special pentru dispozitivele Apple. Cei care achizitioneaza astfel de casti, primesc si cateva perne de silicon cu dimensiuni diferite, pentru a purta castile cat mai confortabil.

Tonino Lamborghini Quantum ML-01 este un model de clasa medie, avand in dotare tehnologia TAFT (Thin Film Acoustic Technology), tehnologie patentata pentru sunet detaliat si bass de inalta calitate. Pretul acestui model este de 82 de lire.

Quantum EL-01 este un model entry-level, avand in dotare tehnologia TAFT si o telecomanda cu un singur buton si cu microfon pentru dispozitivele Android. Pretul acestui model este de 58 de lire.

Deocamdata nu se stie data lansarii si disponibilitatea pe piata.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!