SmartphonesStiri

Lenovo pregateste 2 telefoane Moto X anul acesta, ambele cu ecran AMOLED

Lenovo pregateste 2 telefoane Moto X
Vertex

O sursa apropiata companiei Motorola, sugereaza ca, Lenovo va lansa anul acesta sub brandul Moto doua telefoane Moto X. Insa spre deosebire de diferentele destul de vizibile dintre modelele Moto X Style, Moto X Play si Moto X Force de anul trecut, anul acesta varfurile de gama vor avea dimensiuni aproape identice, insa, nu si hardware-ul.

Ambele telefoane vor beneficia de un panou AMOLED cu diagonala de 5.5″, insa diferenta se va face la capitolul rezolutie a ecranului, unde, modelul ce poarta numele de cod Vector Thin va beneficia de rezolutie 2K (2.560 x 1.440 pixeli), in timp ce modelul ce poarta numele de cod Vertex va avea rezolutie Full HD. De asemenea, si la capitolul procesare vor fi diferente destul de semnificative: Vector Thin va sosi cu chipsetul Qualcomm Snapdragon 820, in timp ce modelul Vertex va fi echipat cu chipsetul Snapdragon 625. In ceea ce priveste memoria, modelul mai premium va dispune de 32GB memorie interna + 4GB memorie RAM, iar celalalt model Moto X se presupune ca va sosi in variante de 16 si 32GB memorie interna + 2 si 3GB memorie RAM.

Vector Thin

Partea cea mai interesanta a specificatiilor celor doua telefoane Moto X, este aspectul modular. Acele gauri de pe spate, despre care s-a zvonit ca ar fi grilajul difuzorului acestor telefoane, sunt de fapt pini conectori pentru o serie de accesorii care se vor conecta cu telefonul intr-un mod similar cu ceea ce am vazut la LG si al lor telefon flagship G5. Se vorbeste despre o serie de accesorii denumite „Amps”, care se vor atasa telefoanelor Moto X prin acesti pini conectori magnetici de pe spate. Printre accesoriile modulare pe care Lenovo le va lansa se vor numara un modul cu difuzoare stereo, un modul care sa extinda capacitatea bateriei telefonului, un grip cu blit LED si zoom optic, un mini proiector si o husa protectoare robusta cu lentile atasate pentru fotografiere peisajistica.

Modelul Vector Thin va masura numai 5.2mm grosime, in timp ce modelul Vertex va avea o grosime 7mm, conform aceleasi surse.

Telefoanele Moto X by Lenovo, sunt asteptate sa debuteze pe piata, undeva in jurul datei de 9 iunie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!