StiriTablete

Lenovo anunta doua tablete cu design revolutionar: Lenovo Yoga Tablet 8 si Yoga Tablet 10

lenovo yoga tablet

Lenovo Yoga Tablet 8 si Lenovo Yoga Tablet 10 sunt noile tablete lansate de producatorul chinez pe piata mobila. Ce aduce nou aceste modele? In primul rand un kick-stand (suport) care da posibilitatea utilizatorului sa o sprijine in diferite pozitii: pe masa, pe birou sau pe orice suprafata plana. Practic ofera trei moduri de sprijinire: Hold Mode (modul in mana / citit), Tilt mode (modul inclinat) si Stand Mode (in picioare).

Acest kick-stand din tableta ascunde si o baterie foarte mare, care ofera pana la 16 ore de baterie (6000 mAh – 2 celule Li-Polymer) modelului de 8-inch si pana la 18 ore (9000 mAh – 2 celule Li-Polymer) modelului de 10-inch. Tot acest kick-stand ofera un grip mai ferm al dispozitvului, datorita acelui cilidru de la baza tabletei.

Ambele tablete vin la un pret neasteptat de mic, desi, sunt realizate din aluminiu. Pretul modelului Lenovo Yoga Tablet 8 incepe de la $250 (16GB), iar cel al modelului Lenovo Yoga Tablet 10 de la $300 (16GB) si creste in functie de aceasta optiune.

Fiind doua tablete accesibile specificatiile lor nu impresioneaza dar nici nu par sa dezamageasca: rezolutia ecranului IPS este de 1280 x 800, sunt dotate cu un procesor quad-core de 1.2GHz MediaTek MT8125, au 1GB de RAM, camere foto de 5MP (spate), 1.6MP (frontal), slot microSD (pana la 64GB) si ruleaza Android 4.2.2 JellyBean.

La capitolul accesorii, Lenovo ofera o tastatura wireless pentru modelul de 10″ care costa $70 si huse din piele de diferite culori.

Ambele modele pot fi deja precomandat de pe site-ul producatorului, cu livrarea incepand din data de 10 noiembrie. 

https://www.youtube.com/watch?v=vQRp9FPvFF0

https://www.youtube.com/watch?v=2YWnR8EPL28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!