Stiri

LG a inventat prima „masina de spalat” care functioneaza fara apa si detergent

  lg-sign-9723

In cadrul CES (consumer electronics association), LG Electronics a prezentat „dulapul de management al hainelor”sub numele de LG Styler.Acest dulap este incarcat de tehnologie, utilizand mai multe procedee printre care si aburul, pentru un rezultat cat mai profesional, haine fara mirosuri sau sifonate.

Seong-Jin Jo, presedinte si CEO al LG, precizeaza faptul ca Styler-ul poate lucra cu mai multe tipuri de tesatura, de la tricouri, bluze si cravate chiar pana la geci groase de iarna, amanand in acest fel programarile costisitoare la dry-cleaning.

„Dulapul” se bazeaza in special pe functia de refresh pe baza aburilor care este compusa din doua elemente: Steam Spray si Moving Hanger Action, prima dintre ele are rolul de a pastra hainele curate si cu un miros placut iar cea de-a doua, printr-o scuturare usoara reduce praful care se aduna pe parcursul zilei si evident cutele.

Pe partea de design LG Style are un aer modern si elegant care se potriveste in orice dressing sau spalatorie de rufe. Centrul de comanda format dintr-un panou touch iluminat iar cand este utilizat emite 40dB, asta inseamna ca este un pic mai silentios decat o conversatie normala, ca o conversatie in soapta.

 20120202img_3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!