SmartphonesStiriTech

Presupusa camera a noului Nokia EOS in imagini si detalii

Nokia-808-Camera-PureView

Potrivit unor informatii venite pe surse, Nokia lucreaza / testeaza doua modele Nokia EOS care au aceleasi specificatii cu exceptia procesorului, unul dual core iar celalalt quad core Snapdragon 800.

Marea problema este si ramane capacitatea scazuta a bateriei, ce in final poate duce la alegerea procesorului dual core.

In privinta camerei, este similiara cu predecesoarea ei, este vorba de un senzor de 41MP, blitz Xenon si LED, OIS (stabilizator optic de imagine), si posibil Variable Aperture (deschidere variabila a lentilei). Momentan nu sunt informatii in legatura cu inregistrarea video, daca este capabila de rezolutie 2K sau 4K, dar ramane in carti pe viitor.

DSC02380

Terminalul EOS va mai dispune si de slot MicroSD, radio FM si posibil port micro HDMI, este programat exclusiv pentru AT&T, iar lansarea globala va avea loc la 1-3 luni dupa aceea. Unele surse sustin ca device-ul a fost pregatit pentru lansare la MWC (mobile world congress) care a avut loc in perioada 25-28 februiarie 2013, dar din anumite motive a fost amanat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!