EvenimenteSmartphonesStiri

LG G Flex premiat la iF cu premiul pentru Excelenta in Design

imag0108

Smartphone-ul japonez, LG G Flex premiat la iF cu premiul pentru Excelenta in Design.

LG G Flex premiat cu aur pentru Excelenta in Design, dar si alte produse ce au primit onoruri, au adus in centrul atentiei LG Electronics. LG G Flex este al 75-lea castigator premiat cu aur. ULTRA HD TV-ul si smartphone-ul LG G2 au primit si ele aprecieri.

Anual, la iF Design Awards sunt apreciate produsele care demonstreaza excelenta si inovatie in domeniul design-ului, astfel, competitia de anul acesta a atras peste 4.600 de inscrieri.

„LG a pus accent in a deveni un lider in industria design-ului de produse”, a spus Dr. Scott Ahn, Ofiter Sef de Tehnologie. „Pentru a realiza asta, R&D lucreaza foarte atent cu aspectul de la debut. Filosofia noastra este de a incorpora aspecte inovative in produsele noastre  in scopul de a evoca un raspuns emotional si a de a amplifica relatia apropiata intre produsele noastre si clientii nostri.”

Noul LG G Flex intruchipeaza un aspect unic care demonstreaza capabilitatile de ultima ora in design si inginerie. Ergonomicul display curbat de 6 inch ofera utlizatorului o experienta confortabila, urmand conturul fetei utilizatorului, plasand difuzorul si microfonul mai aproape de gura.

lg-g-flex-premiat

Juriul iF a felicitat smartphone-ul G Flex pentru adoptarea unui design unic si un display curbat, avand si butoanele fizice pe spate. Juriul a mai felicitat si smartphone-ul LG G2 pentru nivelul inalt de inovatie si caracteristici ale aspectului, datorita butoanelor de volum si power plasate pe spatele acestuia.

LG G Flex premiat cu aur in cadrul competitiei iF Design Awards 2014, a fost testat (review complet) si de Gadget Talk Romania.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!