AndroidSOFTWAREStiri

LG G2 ar putea primi o actualizare Android 4.4 pana la finele anului

actualizare Android 4.4

Posesorii de telefoane LG G2 din Europa s-ar putea bucura de o actualizare Android 4.4 pana la finele anului, conform operatorului de telefonie mobila din Franta, SFR, care a postat pentru o scurta perioada de timp un program cu dispozitivele care sunt pe lista de asteptare pentru o actualizare de software.

Google a anuntat deja noua versiune de Android 4.4 si informatiile despre actualizarea Android 4.4 ce va fi disponibila in urmatoarele doua saptamani pentru terminalele din gama Nexus (Nexus 4, Nexus 7 2012 – 2013, Nexus 10 si modelel Galaxy S4 si HTC One Editie Google).

De asemenea, producatorul taiwanez HTC a anuntat ca o actualizare Android 4.4 pentru modelul flagship HTC One, va fi disponibila in urmtoarele 90 de zile, pentru toti posesorii de pe glob.

sfr

Avand in vedere ca Android 4.4 este optimizat in asa fel incat sa usureze munca producatorilor, atunci cand necesita optimizarea sistemului pentru fiecare model de telefon / tableta in parte, utilizatorii de dispozitve cu Android, se vor putea bucura de o actualizare mai rapida a softului.

Momentan, nu avem informatii oficiale de la LG Romania sau de la unul din operatorii nostrii, care au in portofoliu acest smartphone, dar vom reveni cu detalii atunci cand ele vor fi disponibile.

sursa

3 Comments

  1. Salut, Ciprian, actualizarile sunt distribuite prin niste servere care au un X nr de sloturi libere.. daca e cumparat telefonul de la un operator, atunci va trebui sa astepti pana prin februarie sau martie, daca e luat la liber ar trebui sa primesti pana la finele lunii ianuarie.

  2. A venit luna ianuarie 2014 si tot nu s-a lansat Android 4.4 pentru clientii LG G2 din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!