SmartphonesStiriTableteVideos

LG G2 si LG G Pad 8.3 Prezentare oficiala (video)

dscf1406

LG Electronics a lansat in luna august la New York, smartphone-ul flagship LG G2 si abia a doua tableta cu Android, LG G Pad 8.3 in cadrul targului international IFA 2013, de la Berlin. Ambele terminale au ajuns intre timp si pe piata noastra. Daca telefonul LG G2 este disponibil inca, din luna octombrie (aproape 2 luni), tableta LG G Pad 8.3 are exact o luna de zile, de cand ea a fost anuntata de LG Romania.

La mijlocul saptamanii trecute am avut onoarea de a fi invitati in showroom-ul LG din Bucuresti, unde ne-au fost prezentate cele mai noi tehnologii ale producatorului (2013), atat electrocasnice, cat si dispozitive IT&C. Inca de la inceput, showroom-ul s-a aratat a fi unul spatios, extrem de generos in prezentarea produselor si deschis catre orice eveniment dedicat conferintelor sau evenimentelor de profil. Raportandu-ne la cele mai noi gadget-uri in materie de smartphone-uri, standul LG Optimus L II ne-a captat atentia, iar imprimanta portabila (telefon/tableta) a fost unul dintre punctele forte ale producatorului.

Reprezentantii LG ne-au promis ca in cel mai scurt timp, atat smartphone-ul flagship LG G2, cat si noua tableta LG G Pad 8.3, vor ajunge la noi in redactie. Pana atunci, va lasam sa urmariti prezentarile realizate de reprezentantii LG Romania pentru cei care urmaresc Gadget Talk zilnic.

(Au contribuit: photo/video/text Alexandra Tudorache, text/editare Florin Popovici)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!