SmartphonesStiri

LG G3 pret si data cand devine disponibil pe piata noastra

LG G3 Pret

LG G3 Pret si data cand devine disponibil pe piata din Romania.

LG Electronics si-a lansat modelul de smartphone flagship de anul acesta, ceva mai tarziu decat concurenta sa, Samsung, HTC si Sony anuntandu-si modelele de top pe 2014, inca din primul trimestru al acestui an, telefoane pe care Gadget Talk Romania vi le-a prezentat deja in review-urile respective.

LG G3 a fost lansat oficial si pe piata locala la sfarsitul lunii trecute, in cadrul unui eveniment organizat in capitala, unde am aflat si pretul recomandat de producator pentru Romania.

LG G3 Pret:

Astfel, in Romania, LG G3 va fi disponibil incepand de maine, 11 iulie, in toate magazinele operatorilor si de retail din Bucuresti si online, iar in magazinele operatorilor si de retail din tara, din data de 15 iulie.  LG G3 este disponibil in 3 culori – negru, alb si auriu, la un pret recomandat de 2699 RON.

Cele mai importante caracteristici ale noului LG G3:

  • ŸEcran de 5.5 inci Quad HD cu 538ppi și o rezoluție a ecranului de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD și aproape de două ori mai mare față de cea a unuia Full HD pentru imagini mai clare și o reproducere cât mai realistă a culorii.
  • Camera de 13MP OIS+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revoluționar Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare, chiar și în condiții de întuneric.
  • Design-ul este metalic lucios pe partea din spate si nu lasă amprente după folosire, aspectul în ansamblu fiind deosebit.
  • Forma de arc se simte extrem de confortabil într-o singură mână și integrează design-ul inovativ cu butonul din spate.
  • Caracteristicile simple și intuitive UX, inclusiv Tastatura inteligentă (Smart Keyboard)care reduce erorile de scriere cu până la 75 la sută prin urmărirea și analizarea obiceiurilor privitoare la editare; Notificare Inteligentă (Smart Notice): Ca un asistent personal, notificarea inteligentă oferă sugestii și recomandări bazate pe comportamentul de utilizare a smartphone-ului, informații în timp real și notificări, chiar înainte ca utilizatorul să le ceară; Securitate Inteligentă (Smart Security), cuprinde o suită de caracteristici de securitate, inclusiv pe cele patentate LG, Knock CodeTM, Conținut Blocat (Content Lock) și Kill Switch.
  • Accesoriile premium, cum ar fi carcasa QuickCircle (care se achiziționează separat), oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea acces ușor la șase funcții utilizate frecvent fără a deschide capacul, precum și o colecție de carcase Slim de protecție pentru a proteja G3 așa cum au gândit designerii acestuia de la bun început.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!