AccesoriiStiri

Samsung Level aduce in Romania o gama de produse audio premium

Samsung Level

Samsung Electronics Romania aduce pe piata locala o noua gama de produse audio premium – Samsung Level. Aceasta gama este compusa din patru produse audio de varf, create pentru orice tip de utilizator de dispozitive mobile: Level Over, Level On, Level In si Level Box. Toate cele patru produse vor permit utilizatorilor sa raspunda la apeluri in timp ce au fisiere audio pornite si le asigura acestora cea mai buna claritate a sunetului in timpul convorbirii.

Samsung Level:

  • Level Over este cel mai performant model de căști de la Samsung, oferind o calitate superioară a sunetului HD, un design ergonomic, control touch și conexiune prin Bluetooth.  Utilizatorii pot beneficia de un sunet profund și foarte natural cu ajutorul Dynamic Driver de 50 mm, cu 30% mai puternic decât magneții obișnuiți, realizat cu ajutorul tehnologiei de top Neodymium. Mai mult, datorită finisajelor produsului, realizate din celuloză bio, este înlăturat ecoul ce apare între margine și vibrațiile din interior, evitând bruiajele și oferind o experiență audio originală. Level Over folosește și un sistem hibrid de anulare a zgomotului, atât în interiorul căștii și cât și prin conectatarea unui microfon în exterior, care sesizează astfel ce sunete trebuie eliminate pentru ca utilizatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență. În plus, utilizatorii pot instala aplicația Samsung Level, realizată cu scopul de a îmbogăți experiența Level Over. Aplicația poate fi descărcată atât din magazinul Google Play cât și din Samsung Apps. Utilizatorii pot acum să își personalizeze experiența audio, indiferent de genul muzical pe care îl preferă, de fișierele media pe care le dețin sau de mediul în care se află, datorită unui sistem EQ numit Samsung SoundAlive. Prin egalizatorul SoundAlive, Samsung Level Over ajustează EQ-ul pentru a crea un echilibru perfect al sunetului. În plus, Sound Alive le permite utilizatorilor să folosească efecte 3D, bass sau de claritate și pentru alte fișiere media, printre care muzică, servicii de streaming, jocuri sau filme. Sound Alive oferă o experiență unică cu 25 de setări pentru diferite scenarii media, cum ar fi: Pop, Rock, Jazz sau chiar modul Concert sau Cafe. Aplicația Samsung Level are o functie de protecție smart a volumului pentru prevenirea apariției deficiențelor de auz, dar și o funcție text-to-speech.
  • Level On combină stilul compact cu un confort superior al sistemului audio pentru a oferi o experiență premium și totodată captivantă a muzicii pe care utilizatorii o ascultă, oriunde s-ar afla. Produsul este conceput pentru a oferi o gamă întreagă de sunete naturale, cât mai exacte, împiedicând trecerea curentului de aer, datorită diafragmei duble de 40 mm.
  • Level In oferă un mediu audio cu adevărat captivant datorită celor trei difuzoare de care dispune, permițându-le utilizatorilor să se bucure de calitatea sunetului, acoperind sunetele joase, medii sau înalte, dar și de o separare cât mai clară a sunetului transmis.
  • Level Box este un difuzor Bluetooth compact și premium cu un design din metal solid, completat de o carcasă din metal. Cu un difuzor stereo mare (56mm) și un radiator pasiv, sistemul este optimizat pentru a oferi un sunet de cea mai înaltă calitate, puternic, animat și armonios. Hardware reduce zgomotul și înlăturarea ecoului, având un microfon încorporat pentru a oferi un sunet cât mai clar, perfect pentru apeluri și conferințe telefonice. Utilizatorii pot alătura un smartphone cu conectivitate Near-Field Communications (NFC) lângă un Level Box pentru a realiza o conexiune ușoară și rapidă. Aparatele ce nu permit NFC pot fi conectate la difuzor prin sistemul one touch Bluetooth. Difuzorul poate fi manevrat foarte ușor datorită butoanelor încorporate ce le permit utilizatorilor să pornească sau să oprească o melodie, să ajusteze volumul, să accepte sau să respingă apeluri. Utilizatorii se pot bucura de o experiență audio de până la 15 ore neîntreruptă datorită bateriei reîncărcabile ce poate fi găsită la Level Box.

Pentru aceste produse veti avea nevoie si de aplicatia Samsung Level pentru sistemul Android, disponibila gratuit pe magazinul Google Play store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!