StiriTech

LG NB5540 noul sistem audio LG cu canale 4.1 si DAC Hi-Fi

LG NB5540

LG NB5540 Sound Bar

Astazi producatorul sud coreean LG Electronics a lansat LG NB5540 Sound Bar (sistem audio avansat), cel mai nou dipozitiv audio pentru televizoarele cu ecran plat.

Sistemul audio LG NB5540 cu conecvtivitate fara fir si cu un design subtire, transmite cu o putere de 320W, prin 4.1 canale si are un Convertor Digital Analog Hi-Fi (CDA), care ofera o calitate audio superioara.

LG a inclus, de asemenea, Convertorul Digital Analog Hi-Fi si un amplificator analog clasa D care garanteaza o experienta audio HD si un sunet natural, clar, cu o pierdere minima a detaliilor.

“Sound Bar NB5540 îmbină tehnologii de sunet uimitoare cu un design modern minunat,” afirmă Byung-hoon Min, vicepreşedinte senior al Diviziei Audio-Video LG , al companiei LG Home Entertainment. “Una dintre multele modalităţi prin care LG încearcă să îmbunătăţească experienţa de divertisment în propria locuință este să asigure cea mai bună calitate a produselor audio. Impresionantul NB5540 reflectă angajamentul nostru continuu în această zonă.”

LG NB5540 Sound Bar va fi disponibil pentru comanda in tarile europene incepand cu luna aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!