LG Tab-Book 2 (11T740) noua generatie de tableta hibrid cu Windows 8.1 si procesor Haswell

0

LG Tab-Book 2

Pe tot parcursul acestei saptamani la Las Vegas, are loc Consumer Electronics Show 2014, unde LG Electronics a anuntat o serie de noutati in materie de electronice printre care se numara si noua generatie de tableta hibrid / convertibila LG Tab-Book 2.

LG Tab-Book 2 va sosi preinstalata cu sistemul de operare Windows 8.1 si beneficiaza de noua generatie de procesoare Intel Haswell. Cele mai recente modele LG Tab-Book 2 au fost construite pe baza succesului originalului Tab-Book LG, care a fost prima dată lansat la CES 2013. Utilizând Windows 8.1, ambele modele din seria Tab-Book sunt optimizate pentru un control tactil de 10 puncte şi oferă o tastatură ascunsă slide-out QWERTY sub un touchscreen de 11.6 inci. Cu o apăsare a unui buton de pe partea laterală a unităţii, tastatura alunecă uşor sub ecran pentru o acţiune imediată.

Modelul pilot al 11T740 Tab-Book 2 are doar 16.7 mm grosime, transformându-l in soluţia ideală pentru necesităţile consumatorului, ce îşi doreşte o portabilitate mai bună fără a face un compromis în ceea ce privește funcțiile. Având o greutate de doar 1.05 kilograme, dispozitivul unic include un ecran Full HD IPS de 11.6 inci pentru o luminozitate maximă de 400nit lumeni pentru o vizualizare usoară în aer liber. Perfect potrivită pentru divertisment on-the-go şi la locul de muncă, modelul 11T740 Tab-Book 2 implementează un procesor aflat la a patra generaţie Intel® Core™ i5 pentru a asigura performanţe remarcabile şi o experienţă de utilizare fără fir. Fratele mai mic a modelului 11T740, modelul 11T540 Tab-Book 2 este chiar mai uşor, de 930 gr. cu o grosime de doar 13.7mm.

Articolul precedentLG anunta integrarea webOS in noile generatii de televizoare LG Smart
Articolul următorSony aduce inovatia la CES 2014 – tehnologia audio, 4K, imaginea digitala, etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.